Nem csak rajongóknak

2021.04.16. 06:00

Nemzetközi fotósversenyt indít a Xiaomi

Tavaly több mint 81 000 pályázat érkezett a kihívásra 170-nél is több országból.

Forrás: Xiaomi

Immáron harmadik alkalommal indul értékes díjakért a ShotByMi Fotós Kihívása. A nemzetközi megmérettetés célja, hogy

a felhasználók megmutassák, mennyi kreatív dologra használhatók az okostelefonok kameráinak innovatív technológiái.

A ShotByMi Fotós Kihívás évente meghirdetett fotópályázat. A 2019-es első alkalom után 2020-ban több mint 81 000 pályázat érkezett 170-nél is több országból. A versenyen a pályázók bemutathatják, hogyan ösztönzik a képalkotó kreativitást mindazok a technológiák, amelyeket a gyártó fejlesztett rajongóinak. A Xiaomi most „A te jövőképed, a te történeted” központi téma köré fűzve buzdítja rajongóit.

A 2021-es verseny két egymástól független tematikus kihívás, mindkettő két-két hónapig fut. Az első témája a „Színes élet”, a résztvevők erre reflektáló képeket tölthetnek fel műfaji megkötés nélkül.

Rövid, szerkesztett vagy vágatlan videókat is várnak a ShotByMi szervezői.

A ShotByMi Awards idén is elismert fotósokkal dolgozik együtt, akik a szakma elismert arcai, például a Mango Street alkotói, és a híres tájfotós Max Rive.

A rajongók is részt vehetnek az értékelésben, mivel a beválogatott pályázatok felkerülnek a ShotByMi weboldalra, ahol a felhasználók minden alkotásra szavazhatnak egyszer.

Borítóképünkön a ShotByMi galériája

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a baon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!