Jön a MacOS új verziója

2019.07.11. 16:22

Megduplázódik a processzor sebessége ettől a frissítéstől

Az Apple laptopjainak képernyőátlója már támogatja a True Tone-technológia pontos színátvitelét.

Forrás: Shutterstock

Az amerikai cég frissítette a MacBook Pro és a MacBook Air laptopjainak sorát – tette közzé az Apple a hirado.hu cikke szerint.

Apple Macbook Air
Fotó: apple.com

Innentől az összes hordozható, Pro jelöléssel rendelkező Apple számítógépet a Touch Bar többfunkciós érintőpaneljével látják el, még az alap konfigurációkat is.

Mindemellett a képernyő átlója, ami már támogatja a True Tone-technológia pontos színátvitelét, ezekben az eszközökben 12-ről 13 hüvelykre nő. A vállalat azt is hangsúlyozta, hogy az új MacBook Pro kétszer olyan erős processzorral rendelkezik majd, mint elődje.

Apple MacBook Pro
Fotó: apple.com

Az egyszerűbb funkciókkal rendelkező MacBook Air szintén támogatja a True Tone-technológiát. A vállalat bejelentette, hogy kiadja az operációs rendszer MacOS új verzióját, a Catalinát, ami idén ősztől már letölthetővé válik. Az oprendszerben többek között új funkció is van, amely lehetővé teszi, hogy az iPad táblagépeket másodlagos monitorként lehessen használni az Apple számítógépekhez.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a baon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!