Barátságosan elegáns

2019.03.07. 09:00

Holnap jön Magyarországra a Honor 8A mobil

Árban a belépő kategóriát, minőségben középkategóriát kínál FullView kijelzővel és 90 dB+ hangszórókkal.

A pénztárcabarát Honor 8A cseppformájú szenzorszigetes, 6,09 hüvelykes kijelzővel ellátva, kiemelkedően pontos hátlapi ujjlenyomat-olvasóval érkezik, amely kényelmes, egykezes használatot is biztosít.

Bár nőnapon, március 8-án landol hazánkban, nem csak a szebbik nem figyelmére számíthat az 54 990 forintos mobil.

A kategóriájában kifinomultnak tekinthető eleganciával megformált telefont SmartPA hangszóróval szerelték. Ez a zenerajongóknak lehet fontos, mert a kettős-csillapítással rendelkező nagy hangüreg egységes akusztikát, nagyteljesítményű SmartPA erősítő pedig az előző generációs hangszórókhoz képest 30%-kal jobb hangzást biztosít.

A képernyő felső részén elhelyezett, mindössze 3,2 mm átmérőjű cseppformájú szenzorszigeten helyezkedik el az előlapi kamera, a fényérzékelő és a közelségérzékelő is.

A csepp alakú megoldás 71,1%-kal kisebb a hagyományos szenzorszigeteknél, ami lehetővé teszi a kijelző 87%-os arányát az előlapon. A magas képernyőarány biztosítja a felhasználóknak a valódi, teljes képernyőt.

A hátlapi kamera 13MP-es, f/1.8-as apertúrájú, amely lehetővé teszi, hogy a felvétel készítésekor egységnyi idő alatt több fényt engedjen be. Ezenkívül a kamera az automatikus HDR módot is támogatja, hogy éjszakai fotózás esetén is részletgazdag képeket rögzítsen. Mindemellett a 8MP-es, speciális vakuval ellátott előlapi kamera fejlett portré- és AI-szépítő-algoritmussal rendelkezik, hogy a sebtében készült szelfik is látványosak lehessenek.

Itt is besegít a mesterséges intelligencia a működésbe

A készülék a legfrissebb Android 9 Pie-on futó EMUI 9.0 operációs rendszerrel érkezik. A háttéralkalmazás-kezelő algoritmusokat mesterséges intelligencia korrigálja, hogy hosszabb ideig tartó használat után is garantálja a zökkenőmentes felhasználói élményt.

A beépített 3020mAh akkumulátor az 12nm-es, 8-magos teljesítmény-hatékony processzorral, 3 GB RAM-mal, 32 GB-os tárolóval és az EMUI intelligens energia-takarékos funkcióival könnyedén bírja akár egyetlen töltéssel az egész napot.

Három kártyát képes fogadni – a kettős SIM-kártyabemenet és egy Micro-SD-nyílás párhuzamosan is igénybe vehető, ami akár 512 GB külső memóriát is lehetővé tesz.

Borítókép: Honor

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a baon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!