Csak szerelmeseknek

2019.02.13. 08:45

Mától péntekig Valentin-napi, szív alakú üzenetek lesznek a Viberen

Tavaly a Viber-felhasználók hatmilliárd szerelmes matricát és gifet küldtek egymásnak. Ezért most az app külön készült az alkalomra.

Szív alakú, azonnali videóüzenet-funkcióval teszi még könnyebbé az érzelmek kifejezését.

A platform Valentin-nap alkalmából fejlesztett egyedi funkciója, a szív alakú instant videóüzenet korlátozott ideig, február 15-ig lesz elérhető a Viber felhasználóinak.

Szív alakú videóüzenet

Az instant videók 30 másodperces videóüzenetek, amelyeket az instant videó ikont nyomva tartva rögzíthetünk, elengedésével pedig elküldhetünk a címzettnek.

Az ünnepi funkció a felhasználók körében a szeretet és az érzelmek kifejezésében népszerű matricák, gifek, színes hátterű „Shouts” chatbuborékok sorába illeszkedik.

Azért a magánszféra is megmarad

Nem kell aggódniuk az ünnep hevétől esetleg túlfűtött felhasználóknak sem, mert megőrizhetik privát szférájukat: a Secret Chats funkcióval arról gondoskodhatnak, hogy legintimebb üzeneteik megsemmisüljenek.

A szív alakú instant videóüzenet-funkció része a Viber legfrissebb, 10. verziójának, amely elérhető az App Store-ban és a Google Play áruházban is.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a baon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!