Jól jöhet

2021.09.14. 18:00

Már 100 millió felhasználóval rendelkezik a SmartThings Find

A 2020 októberében indult, gyorsan bővülő felhasználói körrel rendelkező Samsung SmartThings Find új szolgáltatással bővült.

Forrás: Shutterstock

A SmartThings rendszerét használó, egyedülálló technológiával naponta átlagosan 230.000 készüléket találnak meg a felhasználók világszerte.

A gyorsan növekvő felhasználói kör tagjai a SmartThings Find segítségével

könnyen megtalálhatják a regisztrált Galaxy okostelefonjukat, okosórájukat, fülhallgatójukat vagy akár az S Pen Pro eszközüket.

A Galaxy SmartTag és SmartTag+ készülékekkel pedig bármilyen személyes tárgy, így a kulcscsomó vagy a pénztárca is kereshetővé válik. A Find a SmartThings ökoszisztéma egyik kiemelkedő megoldása, amely a Bluetooth Low Energy (BLE) és az ultraszélessávú technológiák segítségével képes megtalálni az eltűnt eszközöket. Még ha az elveszett készülék ki is van kapcsolva, más, a közelben lévő felhasználók engedélyezhetik, hogy a Galaxy okostelefonjuk vagy tabletjük érzékelje azt és jelezze a rendszer számára a helyzetüket.

A SmartThings Find az újonnan induló SmartThings Find Tagok szolgáltatással lép következő szintre, amelynek köszönhetően mostantól a felhasználók meghívhatják barátaikat és családtagjaikat, hogy hozzáférhessenek a SmartThings fiókjukhoz, így ők is megtalálhatják és kezelhetik a csatlakoztatott eszközöket.

A felhasználók mostantól akár 19 másik személyt is meghívhatnak és egyszerre akár 200 eszközt is megtalálhatnak a fiókjukban. Miután egy felhasználó elfogadta a SmartThings Find tagságra szóló meghívót, a fiók tulajdonosa hozzáférést adhat neki a kiválasztott eszközökhöz és azok helyzetéhez.

A SmartThings Find Tagok különösen hasznos családok számára, akik szeretnék nyomon követni kisállataikat, vagy könnyebben megtalálni a kulcsokat, még akkor is, ha éppen nincsen náluk a saját telefonjuk.

Borítóképünk illusztráció

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a baon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!