Ingyen elérhető

2020.06.27. 15:00

Itthon is nézhetjük a CBS News adását mobilon és okostévén

Mostantól Magyarországon is elérhető a CBS News ingyenes 24 órás videó steraming hírszolgáltatása.

Forrás: Shutterstock

Az amerikai hírtelevízió Latin-Amerikától Európán át Ázsiáig összesen 89 országban teszi elérhetővé a live streaming alkalmazását Amazon Fire TV, Android, Android TV, Chromecast platformokon, valamint LG smart televíziókon, és az élő adás online felületen is megtalálható.

A bővítés révén a közönség világszerte könnyen hozzáférhet a nemzetközi és amerikai aktualitásokról szóló megbízható beszámolókhoz, a koronavírus járványról szóló legfrissebb hírekhez és a közelgő amerikai elnökválasztás bemutatásához.

A CBS News, amely internet böngészőkben eddig is világszerte elérhető volt, a következő hónapokban még több nemzetközi alkalmazásboltból letölthető lesz majd, hogy minél szélesebb körben biztosítsa a felhasználók számára a megbízható információkat a 2020-as elnökválasztásról és a globális népességet érintő ügyekről. A nézők világszerte megtekinthetik a CBSN beszámolóit a Republikánus és Demokrata párti elnökválasztási fordulókról, a novemberi amerikai elnökválasztásról, illetve láthatják a CBSN saját dokumentumsorozatait, a Vörös és Kék napi politikai műsort és a Klímafigyelő sorozatot.

A CBSN nézettsége folyamatos és tartós növekedés mellett idén márciusban több mint 100 millió video stream megtekintési csúcsot ért el.

Borítóképünk illusztráció

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a baon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!