Hello IT! for Women

2021.06.09. 17:37

Ingyenes informatikai kurzus indul nőknek még júliusban

Háromszáz jelentkezőnek segít jövőbiztos tudást szerezni a Green Fox Academy a Google.org támogatásával.

Forrás: HelloIT

Egyedülálló lehetőséget kapnak a jelentkezők arra, hogy a kezdő lépésektől indulva emeljék magasabb szintre informatikai tudásukat. A nemzetközi INCO Academy és a hazai Green Fox Academy együttműködésének köszönhetően

az online képzés teljesen ingyenes, és az ország bármely pontjáról, akár munka mellett is elvégezhető.

A Google szakemberei által kidolgozott tananyag elsajátítását magyar mentorok segítik, és a kurzus személyes készségek fejlesztésével, illetve elhelyezkedést támogató foglalkozással is kiegészül.

A magabiztos informatikai tudás az egyik legkeresettebb érték az álláspiacon, és ez a trend minden jel szerint a jövőben csak erősödni fog.

A Green Fox Academy programozóiskola minden nőnek ajánlja a részvételt, aki digitális alapokra szeretné helyezni vállalkozását, jövőbiztos területen szeretne elhelyezkedni vagy stabil tudásra szeretné építeni további informatikai tanulmányait. Az online kurzus részidőben, munka, illetve család mellett is teljesíthető, a hallgatók egyéni tempójától függően, 2-4 hónap alatt.

Elvégzéséhez középszintű angol nyelvértés szükséges, de informatikai előképzettséget nem igényel.

A képzés több mint 150 órányi, interaktív tananyagból áll, amelyet a Google szakemberei fejlesztettek ki, nagy hangsúlyt fektetve a valós munkaszituációkat idéző gyakorlati feladatokra. A Green Fox Academy mentorai segítik a hallgatókat a tananyag megértésében és elsajátításában, a programozóiskola pszichológusai pedig készségfejlesztő tréninggel és elhelyezkedést támogató workshoppal egészítik ki a tanultakat. Azok, akik sikeresen teljesítik mind az öt szakmai modult, a Google nemzetközileg elismert tanúsítványával zárják a kurzust.

A tananyagról, az oktatás módszeréről és a jelentkezésről részletes információ ezen az oldalon érhető el.

Borítóképünk illusztráció

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a baon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!