Hamarosan nyílik

2021.11.26. 09:50

Ingyen szállít házhoz az új Huawei webshop

Az online áruházban a gyártó valamennyi saját eszköze elérhető lesz, az összes megvásárolt termékeket ingyenesen házhoz szállítják.

Az indulástól, november 22-től a huawei-store.hu oldalon található hírlevélre feliratkozók 150 ezer forint összértékű kedvezményre jogosító kupont kapnak ajándékba, továbbá az indulás napján 100 nyereményt is kisorsolnak közöttük.

A webshopban a Huawei Magyarországon kapható összes terméke, így például az okostelefonok, okosórák, notebookok, fülhallgatók, okosmérlegek is megvásárolhatók lesznek, egyszerűen és gyorsan, biztonságos online fizetéssel. 

A webshopban megvásárolt termékeket – megkötések nélkül – gyorsan és ingyenes kiszállítják. 

A webáruházban a Huawei legfrissebb termékei is elérhetők lesznek, így az újonnan debütáló Watch GT 3 okosóra is, amely klasszikus karórákra emlékeztető dizájnnal, nagyobb kijelzővel, vékonyabb készülékházzal, forgatható koronával és még strapabíróbb borítással ékezik Magyarországra.

Borítóképünk illusztráció

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a baon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!