Ez ma a legjobb

2019.01.26. 18:00

A Huawei megverte a másik Huawei kameráját, így lett harmadik az iPhone

Meglehetősen pikáns képet mutat az okostelefonok most frissült rangsora.

Legutóbb január elején közöltük a független francia kameratesztelő portál, a DxOMark top 10-es listáját.

Akkor a lista élén a Huawei P20 Pro állt. Most a tesztportál frissített az újabb okostelefonok vizsgálata nyomán, s azt hozták ki, hogy

a Huawei egyik telefonja eggyel lejjebb szorította a másikat.

Momentán a lista tetején az új üdvöskéjük, a Mate 20 Pro áll, második helyre tolva a P20 Pro-t. Úgy tűnik, inkább egymással birkóznak, nem az iPhone-nal.

Az Apple iPhone XS Max azért köszöni, jól van a harmadik helyen. Szelfikészítésben egyébként is jobban áll.

Akinek a kamera a legfontosabb alkotóeleme a mobilnak, s most készül vásárolni, érdemes fontolóra venni többek között a HTC U12+, a Xiaomi Mi MIX 3, vagy a Samsung Galaxy S9 Plus készülékeit, mert ezeknek alaposan lecsökkent az ára az utóbbi időben.

Lassan naponta történik valami a Huawei körül

Egyrészt a kínai gyártó szuperchipet mutat be, megcsinálja a világ első 5G chipkészletét, az okostelefonos piac másodikja lett, lenyomva az Apple-t, s most két mobiljával vezet a legjobb kamerás mobilok rangsorában.

Másrészt jönnek a hírek, hogy a világ legnagyobb telekommunikációs berendezéseket gyártó cégét, és a világon a második legnagyobb okostelefon-gyártóját több országban kémkedéssel gyanúsítják, s próbálják kitiltani.

A cégszintű kémkedést még sehol nem bizonyították.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a baon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!