Mai Isaura?

2020.07.06. 16:14

Halálosan megfenyegették a The Last of Us színésznőjét

Akad videójátékos, akinek összefolyik játék és valóság: nem tud különbséget tenni a karakterek és a megformálóik között.

Forrás: PlayStation

Még az internet előtti idők hírhedt – részben vagy egészben valós – városi legendája szerint a magyar tévénézők egy csoportja pénzt gyűjtött a Rabszolgasors című, valahai brazil televíziós szappanopera hősnője, Isaura kiszabadítására.

Mintha csak Isaura mai, kifordított változata lenne, az elvarázsolt gamerek között is megesnek lehangoló félreértelmezések. Sokkoló esetre figyel fel az Origo: a kritikailag és üzletileg is óriási sikert aratott

The Last of Us Part II stábjának több tagja halálos fenyegetéseket kapott.

A jelek szerint ezek javát Laura Bailey szinkronszínésznőre sikerült zúdítani, ő adta Abby Anderson hangját a játékban, Ellie szemszögéből ez a karakter a játék antagonistája. Kinézetre nem hasonlít a színésznőre, az arcát a Naughty Dog egyik korábbi VFX-művésze szolgáltatta, míg a testét Colleen Fotsch atléta testéből kirakózták össze, természetesen módosításokkal.

Man. I try to only post positive stuff on here... but sometimes this just gets a little overwhelming. I blacked out some of the words cuz, ya know, spoilers.

Side note. Thank you to all the people sending me positive messages to balance it out. It means more than I can say.❤️ pic.twitter.com/kGyULWPpNu

„Megtalállak és megöllek azért, amit a The Last Part II-ben tettél„, „...megölöm a gyermeked”, „Megkésellek„ – áll a különféle üzenetekben.

Bailey a fenyegetések egy részét a Twitteren nyilvánosságra hozva természetesen jelentős támogatásra talált, emellett pedig a Naughty Dog is elítélte a fejlesztők és a színészek zaklatását. Mindeközben Neil Druckmann rendezőt és írót is oldalba kapta az online gyűlölethullám Abby karaktere és a történet vége miatt, plusz esetében az antiszemita megnyilvánulások sem maradtak el.

Although we welcome critical discussion, we condemn any form of harassment or threats directed towards our team and cast. Their safety is our top priority, but we must all work together to root out this type of behavior and maintain a constructive and compassionate discourse. pic.twitter.com/eoq4t1ITnh

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a baon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!