A valaha volt legkönnyebb

2020.10.03. 15:00

Hajlítható kijelzős laptop és pehelysúlyú X1 Nano

Már rendelhető az úttörő ThinkPad X1 Fold és a hajtogatható laptop is.

Forrás: Lenovo

A Lenovo bemutatta prémium X1 portfóliójának legújabb tagját, a ThinkPad X1 Nano-t.

Az eddigi legkönnyebb ThinkPad mindössze 907 gramm.

A Lenovo első, Intel Evo platformon alapuló, 11. generációs Intel Core processzorokra épülő laptopja, az X1 Nano lenyűgöző sebességet és intelligenciát kínál, miközben megtartja a kiemelkedő üzemidőt is. A látványt a keskeny kerettel rendelkező, 13 hüvelykes, 2K felbontású kijelző biztosítja 16:10-es képaránnyal, négy hangszóróval és a négy 360 fokos mikrofonnal.

Adott a Dolby Vision és a Dolby Atmos technológia,

a csúcskategóriás csatlakozást és a nagyobb sávszélességet a WiFi 6 és az opcionális 5G biztosítja.

A Lenovo emellett bejelentette, hogy

elérhető a világ első, hajlítható kijelzős laptopja, a ThinkPad X1 Fold.

Az X1 Fold a hordozhatóság és a sokoldalúság eredeti keveréke. Az okostelefonoknál, a táblagépeknél és a laptopoknál már megismert funkcionalitás egyetlen összehajtható gépben egyesül.

Az opcionális 5G-vel a kapcsolat sebessége biztonságosabb és optimalizáltabb, függetlenül attól, hogy a felhasználó hol tartózkodik.

Az öt éves tervezési folyamatot követően a ThinkPad X1 Fold az első az új személyi számítógép kategóriában. Kicsi és hordozható, de nagyban használható. Alkalmazkodik az új távoli, irodai és hibrid munkamodellekhez, zökkenőmentesen idomul az egyedi igényekhez is.

A ThinkPad X1 Fold már elérhető, beleértve az opcionális kiegészítőket, mint a például a Bluetooth Mini Fold billentyűzetet, ami tárolható és vezetékmentesen tölthető a rendszerben; a Lenovo Mod Pen érintőtollat, amivel a felhasználók jegyzeteket készíthetnek és akár hivatalos dokumentumokat írhatnak alá; valamint a Lenovo Easel Stand állványt, amivel álló és fekvő helyzetben is az asztalra helyezhető a készülék.

Borítóképünkön a ThinkPad X1 Fold

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a baon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!