Szolgáltatók is adják

2019.03.17. 06:00

Bejött a magyaroknak a Honor View20

A vásárlói igényekre reagálva a Honor a Telekomnál is elérhetővé teszi legújabb csúcskészülékét.

Forrás: Shutterstock

A készülék egyre népszerűbb, világszerte már 1,5 millió darab talált gazdára.

Magyarországon is igen pozitív fogadtatása van a Honor legújabb csúcsmodelljének, amelyet a vásárlók már a Telekom webshopjában is megvásárolhatnak. A szolgáltatónál a 6 GB + 128 GB tárhellyel rendelkező zafírkék verzió érhető el.

Több technológiai újítással is rendelkezik: elsőként jelent meg kijelzőbe épített előlapi kamerával – AllView kijelzővel, amely 91,8%-os kijelző-készüléktest arányt biztosít –, elsőként használ

48 MP-es hátlapi kamerát a részletes és tiszta képekért,

az AI pedig nemcsak a teljesítményt és a kameraképességeket segíti, hanem tripla-antennás Wi-Fi technológiával biztosítja a folyamatos jelet is.

A Honor View20 nagy teljesítményt nyújt: a 7 nm-es Kirin 980 AI chipset és az intelligens kettős-NPU várja a parancsokat, a folyadékkal működő hűtőrendszer pedig hatékonyan képes eloszlatni a hőt a jobb és tartósabb teljesítmény érdekében.

A kiemelkedő hardverteljesítmény kedvez a játékosoknak is, emellett a hátlapi másodlagos 3D kamera új lehetőségeket kínál a kiterjesztett valóságra épülő játékok világában.

Mást ne mondjunk, a Fortnite 60fps-en fut a készüléken.

Borítókép: Shutterstock

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a baon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!