Csinos belépő

2020.01.31. 17:50

Barátságos áron és erős akkuval jön a Huawei Y6s mobil

A legújabb, belépő kategóriás okostelefon minimális kávát, 6,09 hüvelykes HD kijelzőt és bővíthető memóriát kapott.

Forrás: Shutterstock

Nyolcmagos processzor és EMUI 9.1

Az Y6s 3+32 GB tárhellyel érkezik, mely memóriakártya használatával 512 GB-tal bővíthető, 3 GB RAM memóriája pedig a belépő kategóriás okostelefonok esetében átlagon felüli, így a készülék könnyedén futtat egyidejűleg több alkalmazást is zökkenőmentesen.

A 2.3 GHz-es nagyméretű magokból álló nyolcmagos processzorral szerelt készülék az EMUI 9.1 rendszert használja. Az okostelefon a háttérben intelligensen tisztítja, és automatikusan töredezettség mentesíti a rendszert. Az EMUI a könnyebb irányítás érdekében a gesztusvezérlést is támogatja.

Szemkímélő funkcióval ellátott kijelző

A Huawei Y6s készüléket 6,09 hüvelykes, szerényebb, 1560 x 720 felbontású HD kijelzővel szerelte fel a gyártó. Az előlapi kamera, a fényszenzor és a szupervékony vevőkészülék mind a parányi notch-ban kaptak helyet, így a képernyő-test arány közel 90 százalékos.

Az Eye Comfort üzemmódnak köszönhetően a túlzott használat sem terheli meg a szemeket: a funkció hatékonyan szűri a káros kékfényeket, valamint a szem fáradtságának csökkentése érdekében automatikusan beállítja a színhőmérsékletet és a fényerőt is.

Kategóriájában erősebb kamera

A készülék 13 MP-es hátlapi kamerája lehetővé teszi a nagyfelbontású képek készítését. A kamera f/1.8 rekeszidejű lencséje a legtöbb belépő kategóriás készülékben megtalálható f/2.2 rekeszidőhöz képest közel ötven százalékkal több fényt enged be, mely azt eredményezi, hogy a képminőség sötétben és alacsony fényviszonyok között is megfelelő marad.

A hátlapi 13 MP-es kamerán túl, az Y6s-t egy 8 MP-es előlapi kamerával is felszerelte a Huawei. A képernyő-világításnak köszönhetően a kamera képes kiemelni a központban álló tárgyat.

A készüléket 3020 mAh akkummulátorral szerelte fel a gyártó. A felhasználó adatait arcfelismerő rendszer és ujjlenyomat-olvasó védi. A Face Unlock automatikusan képes a fényerő beállítására alacsony fényviszonyok között is, ezáltal bármilyen helyzetben könnyedén felismeri a felhasználó arcát.

A mindössze 8 mm vékony készülék éjfekete és orchidea kék színekben, 54 900 forintos áron ezekben a napokban lett elérhető.

Borítóképünk illusztráció

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a baon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!