MagicBook 14

2020.08.31. 18:00

„Back To School” laptop a Honortól

A sorozat 14 hüvelykes verziója nagyon könnyű, legvékonyabb pontján mindössze 15,9 milliméter, egy feltöltéssel akár egy munkanapot is kibír.

Forrás: Honor

A Honor bejelentette, hogy

a MagicBook 14 Magyarországon is elérhető lesz holnaptól, szeptember 1-től.

A vékony és könnyű készülék akár 10 órás használatot biztosít egy feltöltéssel, FullView kijelzőjét pedig mindössze 4,8 milliméteres káva veszi körül, és közvetlen napfényben is jól látható.

Az 1,38 kilogramm súlyú készülékház Ryzen 5 3500U processzort és Radeon Vega 8 grafikus vezérlőt rejt. A továbbfejlesztett hűtőventilátor alacsonyabb zajkibocsátást és 38%-kal jobb hőelvezetést biztosít. C típusú töltője támogatja a 65 W-os gyorstöltést, így

a laptop akkumulátora fél óra alatt akár 46%-r is feltölthető.

A bekapcsológomb ujjlenyomat-érzékelővel van ellátva, az azonosítás gyors és kényelmes.

A készülék Windows 10 Home operációs rendszerrel érkezik; 101 gombos magyar, háttérvilágítással is rendelkező billentyűzettel szerelték.

A készülék galaktikus szürke színben, a Honor ’Back To School’ bevezető keretében mutatkozik be Magyarországon, így a 219 990 forintos ár helyett 199.990 forintért érhető el az értékesítés kezdetét követő hetekben.

Az akcióban részt vesz a MagicBook 15, a MagicWatch2 és több Honor készülék is kedvezményes áron.

Borítóképünk illusztráció

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a baon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!