Sokan várták

2021.06.18. 11:49

A Honor bemutatta új, ikonikus megjelenésű okostelefonját

A Honor 50-es termékcsalád innovatív vlogging funkciókat kapott. A termékek elsőként Kínában kerülnek forgalomba, de a jövőben a nemzetközi piacokra is megérkeznek.

Forrás: Honor

Felismerve a mindennapi, útközbeni tartalomkészítés és megosztás trendjét, a Honor 50 család még több, a videókészítés során hasznos fejlesztéssel hozza el az egy eszközre optimalizált úgynevezett vlogging élményt.

Továbbfejlesztett kamerarendszer a profi Vlog készítésért

Az elmúlt 18 hónapban a rövid videók népszerűsége gyors növekedésnek indult, a fiatalabb generáció a vlog készítés felé fordult, így egyre többen az életük fontos eseményeit már videós formában rögzítik, és osztják meg már nemcsak szűkebb környezetükkel, de akár az egész világgal. Figyelembe véve a vlog típusú tartalomkészítés kapcsán ismert általános nehézségeket – mint például zavaró kezelőfelület vagy korlátozott felvételi módok – a széria a videókészítést egy következő szintre emeli az innovatív hardver és szoftver megoldásokkal, amelyek lehetővé teszik a felhasználók számára, hogy valóban szabadjára engedjék bármikor a kreativitásukat – bárhol is legyenek.

A Honor 50 Pro előlapi duál kamerával érkezik. A 12 MP-es videokamera 100-fokos széles látószögű felvételeket kínál, és 18mm-es fókusztávolságával ideális portrékészítéshez, miközben a másik 32 MP-es kamera magas minőségű, részletgazdag felvételeket eredményez.

Az AI Wide-Angle Smart Switching és Super Night módok az előlapi duál kamerákra is elérhetőek, ezzel még több szabadságot és választási lehetőséget kínálva a videonaplós tartalmak készítéséhez. Ezen felül a készülék rendelkezik egy hatlencsés felvételkészítési móddal, amely az azonos időben képes az előlapi és hátlapi kamerák felvételeit kombinálni.

Miközben a felhasználó videót rögzít, számos beauty filter közül választhat, vagy fotót készíthet, akár széles-látószögű felvételeket is – melynek köszönhetően minden igényt kielégítő Vlog-ot hozhat létre.

Az innovatív formatervezés eredményeként a HONOR 50 széria akár 3 mikrofonnal felszerelve eredményez még jobb hangrögzítést a felvételek során. Ezen felül a felhasználók akár a vezeték nélküli Bluetooth fejhallgatóik beépített mikrofonját is használhatják hangrögzítésre, ezzel még kényelmesebbé téve a videonaplózást.

A kiemelkedő fotózási képességekkel rendelkező Honor 50 és Honor 50 Pro egy négykamerás hátlapi megoldással érkezik, amely tartalmaz egy 108MP-es főkamerát, egy 8MP-es széles látószögű, egy 2 MP-es makró készítésére alkalmas és egy 2MP-es mélységérzékelő kamerát. A különböző lencsék kombinációjának köszönhetően a felhasználók egy továbbfejlesztett fotózást tapasztalhatnak meg, melynek eredményeként tisztább felvételeket, még szélesebb látószöget és gazdagabb részleteket kapnak.

Dupla-gyűrűs kamera kialakítás és igényes kialakítással elért gyémánt hatású felület

A divat és technológia világának fúziójával a széria ismét bebizonyította az esztétika iránti elkötelezettségét. A klasszikus gyűrű formatervezés inspirációja a luxus ékszermárkáktól ered, amelyet a Honor 50 széria adaptált a kamerák körüli gyűrűs kialakításban.

A Honor 50 egy 75 fokos kerekített 6.57 hüvelykes kijelzővel, míg a HONOR 50 Pro egy 6.72 hüvelykes érkezik. Az 50-es család a piacon egyik elérhető legjobb retina-szintű kijelzővel érkezik, amely

1.07 milliárd szín megjelenítésére képes, ezzel továbbfejlesztett színreprodukciót kínál a szín- és káprázatos vizuális élménnyel.

Nagy kontrasztú, 100% -os DCI-P3 színskálával és 439 PPI-jal a HONOR 50 Pro nemcsak a színek szélesebb skáláját, hanem megnövelt pixeles felbontást is biztosítja: ideális filmezéshez, fotók böngészéséhez vagy játékokhoz.

Minden Honor 50 okostelefon támogatja a 120Hz-es frissítési rátát, míg a Honor 50 és

Honor 50 Pro a 300 HZ-es érintéses mintavételi arányt, és az intelligens dinamikus frissítési frekvencia rátát támogatja, amely akadásmentes animációkat eredményez.

Akár 100 W-os ultragyors szuper töltési mód

Az 5G csatlakozás, a vlogolás és a folyamatos játék mind hatással van az akkumulátor üzemidejére. A sorozat lehetővé teszi a felhasználók számára, hogy pillanatok alatt feltöltsék a telefonokat, az egycellás két áramkörös akkumulátor-kialakítással, mellyel 66W-os gyorstöltés érhető el a Honor 50 okostelefonon, míg az 50 Pro esetében akár 100W-os töltési kapacitást kínál.

Az 50-es egy 4300 mAh, míg az 50 Pro egy 4000 mAh akkumulátorral érkezik, ezzel kínálva ultra hosszú akkumulátor üzemidőt. A vállalat belső tesztelései alapján a Honor 50 esetében lemerült akkumulátor állapotból indulva 70%-os töltöttségi szint érhető el 20 perc alatt, míg a Honor 50 PRO esetében ugyanezen idő alatt 90%-os töltöttségi szintet érhetünk el.

A Honor 50 és a Honor 50 Pro egyaránt a Qualcomm Snapdragon 778G 5G mobil platformjával érkezik, amely kiváló teljesítményt és energiafogyasztást kínál.

Utóbbi egyedi formatervezéssel rendelkezik a fokozott hőelvezetés érdekében. Az 50 Pro kettős VC folyadékhűtést és magas hővezető képességű graféntechnológiát alkalmaz a hőelvezetés hatékonyságának javítása, és a kezelhető hőmérséklet fenntartása érdekében, így tökéletes azoknak, akik hosszabb ideig szeretnek játszani vagy vlogolni.

A sorozat kompatibilis az újonnan frissített Magic UI 4.2 rendszerrel, amely támogatja a többképernyős együttműködést, támogatja a kettős 5G-t és a Link Turbo-t.

A két készülék Kínában június 16-tól előrendelhető. Később a Honor 50 elérhető lesz Kínán kívüli nemzetközi piacokon is, beleértve Franciaországot, Malajziát, Mexikót, Oroszországot, Szaúd-Arábiát, Egyesült Királyságot és Magyarországot is.

Az 50-es sorozat mellett a cég bejelentette a Honor 50 SE és a Honor Earbuds 2 SE TWS fejhallgató piacra dobását is Kínában.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a baon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!