Kortárs, környezetbarát

2021.05.02. 15:00

Magyar divattervező mobillal készített egy egész kollekciót

Daubner Anna divattervező tavasszal indult munkájában a Samsung Galaxy S21 Ultra 5G okostelefon az egyik főszereplő.

Forrás: Samsung

A népszerű dizájner először vállalkozott arra, hogy egy egész kollekciót mobileszközön tervezzen meg, eddigi tapasztalatai kedvezőek. A készülékben rejlő kreatív lehetőségeknek köszönhetően

a hazai divatvilágban egyedülálló darabok készülnek.

Az új kollekció célja, hogy felhívja a figyelmet a Magyarországon előforduló természeti értékek védelmére, ebben pedig a kollekció nagykövete, a divatszakértő véleményvezér, Csalár Bence is közreműködik.

Daubner Anna elmondása szerint a rajongók különleges végeredményre számíthatnak. A tervező a Galaxy S21 Ultra 5G okostelefonnal ezúttal igazán szabadjára engedhette a kreativitását.

A nem mindennapi tervezési folyamat mellett a gyártásban is várhatók egyedi megoldások: az együttműködés az olyan

természeti- és társadalmi értékek köré épül, amelyek megőrzése mindannyiunk közös érdeke, mint például az ökológiai sokszínűség védelme, az önkifejezés szabadsága vagy a kreativitás.

A Galaxy S21 Ultra 5G az S Pennel kiváló társ a kreatív emberek számára. A Samsung Notes alkalmazásban nem csak a rajzok készíthetők el digitális formában, a kézzel írt feljegyzések is azonnal szöveggé alakíthatók, így bármilyen inspiráció könnyen elmenthető későbbre.

Ha a tervezés során nagyobb képernyőre lenne szüksége, hogy minden darabot egyben láthasson, a Samsung DeX segítségével bármikor csatlakoztathatja a telefont tévéhez, s a számítógépre is pillanatok alatt átvihetők a tervek.

Borítóképünk illusztráció

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a baon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!