visszatér

2021.01.05. 17:08

Tényleg folyamatban van a Windows 10 kipofozása

Álláshirdetésben is megemlítette már a projektet a Microsoft.

Forrás: Shutterstock

Érdekes pletyka érkezett a tavalyi év végén a Microsoft háza tájáról, belsős források szerint a Sun Valley kódnevű projekt keretében a vállalat látványosan frissíteni szeretné a Windows 10 grafikus felületének megjelenését. Most kiderült, a Microsoft valójában már októberben leleplezte a kezdeményezést egy álláshirdetésben, csak épp nem jutott el a médiába a fejlemény – írja az Origo.

A hirdetés eredeti szövege meglepően informatív és lelkes hangvételű volt, a „windowsos felhasználói élmények átfogó megfiatalítására„ keresett benne a Microsoft egy felelős mérnököt, aki menedzseri szerepkörben végigvinné a projektet. A mostanra jóval visszafogottabbá vált fogalmazás szerint a Microsoft meg kívánta mutatni a felület frissítésével a felhasználóknak, hogy „VISSZATÉRT a Windows”.

A hírek szerint a Sun Valley keretében elkészült vizuális módosítások részben vagy egészében már a Windows 10 idén ősszel elérhetővé váló főverziójában bemutatkozhatnak.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a baon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!