Gyorsan csatlakozik

2020.05.13. 12:30

Pazar frissítéseket kapott a Galaxy Buds

A Samsung bejelentette, hogy a legújabb szoftverfrissítésének köszönhetően új csatlakoztathatósági lehetőségek válnak elérhetővé a felhasználóknak.

Forrás: Samsung

A korábban a Galaxy Buds+-ban megtalálható funkciók segítségével a Buds felhasználóknak nem szükséges vezetékekkel bajlódniuk, kedvenc zenéiket pedig bárhová magukkal vihetik.

Galaxy Buds csatlakoztatása PC-hez

A Microsoft Swift Pair funkcióval a Galaxy Buds pillanatok alatt csatlakoztatható a Windows 10-et futtató számítógépekhez. A Buds így akár munkához kapcsolódó feladatokhoz: videóhívásokhoz vagy a koncentrációt segítő zenék lejátszásához is használható. A Swift Pair támogatással a Galaxy Buds+ mellett a Galaxy Buds is

csatlakoztatható egyszerre több PC-hez és mobileszközhöz, a felhasználók könnyedén válthatnak a készülékek között.

A világot be- és kikapcsolni egy gombnyomás

A frissítéssel már a Galaxy Buds is automatikusan támogatja az Ambient Sound módot.

Mostantól a környezet hangjai is beszűrödhetnek, így filmnézés, vagy zenehallgatás közben sem kell kizárni a külvilágot.

A teljesebb élményért az Ambient Sound mód már egy fél pár fülhallgatóval is működik, így még több lehetőség áll a felhasználók rendelkezésére attól függően, hogy szeretnék ki- vagy bekapcsolni a világ hangjait.

Egyetlen érintéssel elérhetők a kedvenc lejátszási listák

A Spotify felhasználók már egy érintéssel elérhetik a Galaxy Budsról személyes lejátszási listájukat. Hosszabb gombnyomással elindítható a lejátszás, amellyel a zene éppen ott indul újra, ahol legutóbb abbahagyták.

Második nyomva tartással a Buds felajánl egyéb lejátszási listákat is, amelyekkel egyszerűen fedezhetők fel a legújabb slágerek. A frissítéssel a személyes listák azonnal rendelkezésre állnak, így egészítve ki a reggeli készülődést vagy a napi testmozgást.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a baon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!