gasztronómia2021.06.30. 20:04A szakma megújításán munkálkodik a szentmiklósi séf, Asztalos IstvánAsztalos István szakácsként ismerkedett meg a szakmával, ám később úgy érezte, többre hivatott. Asztalos István szakácsként ismerkedett meg a szakmával, ám később úgy érezte, többre hivatott.
köszönet2020.03.31. 05:55Több vállalat segíti felajánlásokkal az egészségügyiek étkeztetésétSéfek, élelmiszeripari vállalatok és áruházláncok szeretnék könnyebbé tenni az egészségügyi dolgozók munkáját is termék- és pénzadományokkal.Séfek, élelmiszeripari vállalatok és áruházláncok szeretnék könnyebbé tenni az egészségügyi dolgozók munkáját is termék- és pénzadományokkal.
aukció2019.11.11. 07:09Valaki több mint kétszázharmincezer dollárt adott egy késértPersze nem egy átlagos konyhai eszközről beszélünk.Persze nem egy átlagos konyhai eszközről beszélünk.
praktikák2019.02.21. 06:45Hagymapucolás könnyek nélkül, létezik?Nézzük, mit mond egy profi séf, akinek naponta több kiló hagymát kell feldolgoznia.Nézzük, mit mond egy profi séf, akinek naponta több kiló hagymát kell feldolgoznia.
Washoku World Challenge2019.02.05. 11:49Magyar induló is versenyzett a világ legjobb külföldi japán séf címéértA zsűri a fogások mellett az öltözettől kezdve, az előkészületeken át a főzési technikákig sok mindent pontozott.A zsűri a fogások mellett az öltözettől kezdve, az előkészületeken át a főzési technikákig sok mindent pontozott.
túl jó2019.01.22. 16:00Nem akart, mégis csillagot kapott a sztárszakácsSébastien Bras francia séf étterme annak ellenére kapott ismét két Michelin-csillagot, hogy a korábban neki ítélt hármat már visszaadta.Sébastien Bras francia séf étterme annak ellenére kapott ismét két Michelin-csillagot, hogy a korábban neki ítélt hármat már visszaadta.
elege lett2018.12.20. 06:06Hamburgerezővé alakítja Michelin-csillagos éttermeit a spanyol séfDani Garcia húsz csúcsgasztronómiában eltöltött év után olyan ételeket szeretne készíteni, amelyek a szélesebb közönség számára elérhetők.Dani Garcia húsz csúcsgasztronómiában eltöltött év után olyan ételeket szeretne készíteni, amelyek a szélesebb közönség számára elérhetők.