Hallgassa élőben!

nyílt levél

labdarúgás Nyitray András
Döntetlent játszott a KTE HUFBAU Rákosmentén
A zene mindenkié / 23 perce
Indulnak az élő koncertek a Fonó nagytermében
A koncertekre a belépéshez a megvásárolt jegy mellett érvényes védettségi igazolvány és arcképes igazolvány szükséges
Gyász
"Olyan gyorsan elmentél, hogy még búcsúzni sem volt időnk. Megpihenni tértél fájdalmat elhagyva, melyet türelemmel viseltél magadban, de emlékeddel szívünkben maradsz." Mély fájdalommal tudatjuk, hogy SZABÓ SÁNDORNÉ Kiss Mária Erzsébet kecskeméti lakos, 2021. április 29-én, életének 68. évében váratlanul elhunyt. Hamvasztás utáni búcsúztatása 2021. május 19-én, 11.00 órakor lesz a kecskeméti Köztemetőben. Ezúton mondunk köszönetet mindazoknak, akik a búcsúztatáson megjelennek, mély fájdalmunkban velünk együtt éreznek. A gyászoló család.
Szomorú szívvel tudatjuk mindazokkal, akik ismerték és szerették, hogy DR. FÜLÖP TAMÁSNÉ (Csöpi néni) gránit diplomás pedagógus életének 95. évében távozott közülünk. Búcsúztatására a kecskeméti Köztemető ravatalozójában 2021. május 21-én, pénteken 15.00 órakor kerül sor (Kecskemét, Béke fasor 71/a.) Köszönetet mondunk, akik utolsó útjára elkísérik és gyászunkban velünk éreznek. A gyászoló család.
Hiába keresünk, könnyes szemünk már többet nem talál, De tudjuk, hogy a csillagok között a legfényesebb Te vagy, Utat mutatsz, mert szívünkben örökre itt maradsz." Fájó szívvel emlékezünk drága, szeretett Édesapánk KAPITÁNY IGNÁC születésének évfordulóján, aki sajnos már 8 éve nincs közöttünk! Emléke minörökké szívünkben él! Szerető lánya.
Életének 87. esztendejében 2021. április 13-án elhunyt SAUERNBORN EDIT. Hamvainak elhelyezésére 2021. május 18-án, 12.00 órakor kerül sor Baján a Kálvária temetőben. Emlékét megőrizzük
Fájó szívvel tudatjuk mindazokkal, akik ismerték és szerették, hogy MEGYESI JÓZSEFNÉ Kun Sarolta jakabszállási lakos, életének 86. évében elhunyt. Temetése 2021. május 18-án, 15.00 órakor lesz a jakabszállási temetőben. Gyászmise a temetést követően a katolikus templomban lesz. Ezúton mondunk köszönetet mindazoknak, akik utolsó útjára elkísérik, fájdalmunkban osztoznak. A gyászoló család.
"Megpihenni tértél fájdalmat elhagyva, melyet türelemmel viseltél magadban. De az emlékeddel szívünkben maradtál, számunkra Te soha meg nem haltál." Mély fájdalommal tudatjuk mindazokkal, akik ismerték és szerették, hogy JENEINÉ DEÁK EDIT kecskeméti lakos, 73 éves korában hosszan tartó betegség után elhunyt. Hamvasztás utáni temetése 2021. május 17-én, 10.45 órakor lesz a kecskeméti Köztemetőben. A részvétnyilvánítás mellőzését kérjük. A gyászoló család.
Mély fájdalommal tudatjuk mindazokkal, akik tisztelték és szerették, hogy RIGÓ GYULA életének 71. évében elhunyt. Temetése 2021. május 19-én, 13.00 órakor lesz a kecskeméti Köztemetőben. Gyászolják: testvére, sógornője, keresztfiai, barátai, ismerősei.
Fájó szívvel tudatjuk, hogy HOL ANTAL kecskeméti lakos, 65 éves korában, 2021. május 5-én váratlanul elhunyt. Hamvasztás utáni búcsúztatása 2021. május 18-án, 10.45 órakor lesz a kecskeméti Köztemetőben. Részvétnyilvánítás mellőzését kérjük. A gyászoló család.
"Küzdelem volt az életed útja, mely most véget ért, Fáradt tested, szíved megpihenni tért. Végső utadra indulj megnyugodva Szeretetünk elkísér égi otthonodba. Mély fájdalommal tudatjuk mindazokkal, akik ismerték és szerették, hogy SZÉNÁSI ZOLTÁN kecskeméti lakos, 55 éves korában elhunyt. Temetése 2021. május 20-án, 13.00 órakor lesz a kecskeméti Köztemetőben. A részvétnyilvánítás mellőzését kérjük. Ezúton mondunk köszönetet mindazoknak, akik utolsó útjára elkísérik, fájdalmunkban osztoznak. A gyászoló család.
Mély fájdalommal tudatjuk, hogy szeretett édesanyánk FÜLÖP BÁLINTNÉ Nagy Irén életének 78. évében, hosszan tartó súlyos betegség következtében, 2021. május 5-én elhunyt. Végakaratának megfelelően szűk családi körben helyezzük örök nyugalomra. Drága emléke szívünkben él! Táviratcím: Dr. Fülöp Gabriella, 6000 Kecskemét, Gyenes Mihály tér 19. I/1. Szerető lányai: Gabriella, Andrea és családja.
"Küzdöttél, de már nem lehet, a csend ölel át és a szeretet. Csak az hal meg, akit elfelednek, örökké él, akit igazán szeretnek." Mély fájdalommal tudatjuk mindazokkal, akik ismerték és szerették, hogy SZABÓ IMRÉNÉ Digner Irén kecskeméti, volt izsáki lakos, 86 éves korában elhunyt. Temetése 2021. május 18-án, 10.00 órakor lesz az izsáki Felsővárosi temetőben. Minden külön értesítés helyett. A részvétnyilvánítás mellőzését kérjük. A gyászoló család.
"Örök szeretettel szerettelek, azért vontalak magamhoz hűségesen." (Jer. 31,3) Fájó szívvel tudatjuk, hogy Édesanyánk KOVÁTS GYÖRGYNÉ Kosztra Ilona tanárnő Kiskőrös Város díszpolgára 2021. május 11-én, életének 101. évében csendesen örökre elaludt. Temetése 2021. május 17-én, 13.00 órakor lesz Kiskőrösön az Evangélikus temetőben. Ezúton mondunk köszönetet mindazoknak, akik utolsó útjára elkísérik, fájdalmunkban osztoznak. A gyászoló család.
Mély fájdalommal tudatjuk mindazokkal, akik ismerték és szerették, hogy TÓTH JÓZSEF matkópusztai lakos, 94 éves korában, 2021. május 2-án elhunyt. Temetése 2021. május 17-én, 11.45 órakor lesz kecskeméti Köztemetőben. Részvétnyilvánítás mellőzését kérjük. Ezúton mondunk köszönetet mindazoknak, akik a temetésen megjelennek, fájdalmunkban velünk együtt éreznek. A gyászoló család.
"Szívedben nem volt más, csak jóság és szeretet, Munka, küzdelem volt az egész életed." Fájó szívvel tudatjuk mindazokkal, akik ismerték és szerették, hogy CSERNUS ISTVÁN lakiteleki lakos, 76 éves korában elhunyt. Búcsúztatása 2021. május 14-én, 10.00 órakor lesz a lakiteleki Köztemetőben. Minden külön értesítés helyett. A gyászoló család.
Mély fájdalommal tudatjuk mindazokkal, akik ismerték és szerették, hogy SÁRI LÁSZLÓ őrnagy kecskeméti lakos, 70 éves korában elhunyt. Búcsúztatása 2021. május 19-én, 10.45 órakor lesz katonai tiszteletadással a kecskeméti Köztemetőben. Minden külön értesítés helyett. A részvétnyilvánítás mellőzését kérjük. A gyászoló család.
"Küzdöttél, de már nem lehet, a csend ölel át és a szeretet. Csak az hal meg, akit elfelejtenek, örökké él, akit nagyon szerettek." Mély fájdalommal és megtört szívvel tudatjuk mindazokkal, akik ismerték és szerették, hogy szeretett Édesanyám, Nagymamám MARKÓ MIHÁLYNÉ Szulyó Erzsébet életének 84. évében, csodálni való türelemmel viselt hosszú szenvedés után örökre itt hagyott minket. Temetése 2021. május 17-én, 15.45 órakor lesz a kecskeméti Köztemetőben. A részvétnyilvánítás mellőzését kérjük. Köszönetet mondunk mindazoknak, akik utolsó útjára elkísérik és a gyászunkban osztoznak. A gyászoló család.
Mély fájdalommal tudatjuk mindazokkal, akik ismerték és szerették, hogy KÓSA ANTAL kerekegyházi lakos, 75 éves korában hosszan tartó betegség után elhunyt. Temetése 2021. május 14-én, 16.00 órakor lesz a kerekegyházi temetőben. A gyászoló család.
Olyan csend van itt nélküled, Hogy szinte hallani, Amit még utoljára Akartál mondani." (Váci Mihály) Megtört szívvel tudatjuk, hogy elhunyt szerettünk DR. KOVALCSIKNÉ DR. KALMÁR ÉVA ügyvéd gyászmisével egybekötött búcsúztatására 2021. május 15-én, 14.00 órakor a Kecskeméti Nagytemplomban kerül sor. Ezt követően a legszűkebb családi körben helyezzük örök nyugalomra a Barátok Temploma Urnatemetőjében. A körülményekre tekintettel kérjük a részvétnyilvánítás mellőzését. Kegyeletüket egy szál virággal róhatják le. Gyászolják: férje, lánya Nóra, unokája Bence, nővére és családja, rokonai, barátai, ismerősei, tisztelői.
"Küzdöttél, de már nem lehet, Csend ölel át és szeretet. Csak az hal meg, kit felednek, Örökké él, kit igazán szeretnek." (Kosztolányi Dezső) Mély fájdalommal és megtört szívvel tudatjuk mindazokkal, akik szerették és ismerték, hogy HÓDI TIBOR 86 éves korában, 2021. április 28-án elhunyt. Felejthetetlen halottunk hamvasztás utáni búcsúztatása 2021. május 15-én, 9.45 órakor a kecskeméti Köztemetőben lesz. (6000 Kecskemét, Béke fasor 71/A) Hamvait akaratának megfelelően felesége mellé temetjük. Drága emléke örökre szívünkben él!
"Küzdöttél de már nem lehet, a csend ölel át és a szeretet. Csak az hal meg, akit elfelednek, örökké él, akit igazán szeretnek." Fájdalomtól megtört szívvel tudatjuk, hogy CSORDÁS ISTVÁNNÉ Görög Julianna 86 évesen 2021. május 6-án elhunyt. Drága halottunk temetése 2021. május 14-én, 9.00 órakor lesz a kiskunfélegyházi felsőtemetőben. Soha el nem múló szeretetünk őrködik nyugalmad felett! Búcsúztatja a gyászoló család, rokonok, ismerősök.
Labdarúgó NB II / 1 órája
A Debrecen és a Gyirmót feljutott, a Vasas lemaradt az élvonalról
kegyetlenség / 1 órája
Egy nap alatt kétszer is ölt: Szlovákiában és Magyarországon is gyilkolt egy férfi
friss / 1 órája
Újabb ígéretes vezeték nélküli fülhallgatóval készül a Sony
Lélegzetelállító / 2 órája
Bikiniben mutatta meg formás alakját Kárpáti Rebeka
bács-kiskun / 2 órája
Fiatal felnőtt korban erősebbek az allergiás tünetek
Várkonyi Rozália
Kecskemét / Lakitelek / 3 órája
Két megyei helyszínen is várják a zene- és természetkedvelőket
Sebestyén Hajnalka