19°
19°
13°

Kunszentmiklós

KUNSZENTMIKLÓS / 1 hete
Gulyás Sándor
Népzenei találkozót tartott szombaton a kunszentmiklósi Szappanos Lukács Népdalkör, melynek a Varga Domokos Általános Művelődési Központ adott helyet.
KUNSZENTMIKLÓS / 1 hónapja
Kérelemmel fordultak a minap az önkormányzathoz a Mikszáth Kálmán utca lakói, melyben az elmaradt útjavítási és karbantartási munkák mielőbbi elvégzését sürgették.
kutatás
Irtózunk az adalékanyagoktól, mégis használjuk őket
figyelmeztetés / 7 órája
Érdemes vigyázni a külföldi tojásokkal
Mostanában gond volt a német és a lengyel tojásokkal is.
Gyász
Mély fájdalommal tudatjuk mindazokkal, akik ismerték és szerették, hogy BALLA ISTVÁNNÉ Rózsa Mária (Ballácska) volt Kádgyári dolgozó volt rendőrfalusi lakos, életének 87. évében csendesen elhunyt. Hamvasztás utáni búcsúztatása 2018. június 25-én, 11.45 órakor lesz a kecskeméti Köztemetőben. Minden külön értesítés helyett. A gyászoló család.
Fájdalommal tudatjuk mindazokkal, akik ismerték és szerették, hogy KIRÁLY ALADÁRNÉ Szijjártó Gizella a volt Centrum Áruház dolgozója 77 éves korában elhunyt. Hamvasztás utáni búcsúztatása 2018. június 26-án, 9.00 órakor a ZC.VI.1. 7 parcellánál lesz a kecskeméti Köztemetőben. Ezúton mondunk köszönetet mindazoknak, akik utolsó útjára elkísérik. A gyászoló család.
Szomorú szívvel tudatjuk mindazokkal, akik ismerték és szerették, hogy FARKAS FERENCNÉ sz. Sárközi Anna Mária lakiteleki lakos, életének 75. évében hirtelen elhunyt. Drága halottunk hamvasztás utáni búcsúztatója 2018. június 22-én, 10.00 órakor lesz a lakiteleki Köztemetőben. Minden külön értesítés helyett. Ezúton megköszönjük a temetésen való részvételt. A gyászoló család.
Mély fájdalommal tudatjuk, hogy ILLE JÓZSEFNÉ Garas Zsuzsanna volt kiskunmajsai, kecskeméti, helvéciai lakos hosszan tartó súlyos betegséget követően, 63 éves korában elhunyt. Hamvasztás utáni temetése 2018. június 22-én, pénteken 9.00 órakor lesz a kiskunmajsai Alsó temetőben. A gyászoló család.
Hálás szívvel mondunk köszönetet mindazoknak a rokonoknak, barátoknak, szomszédoknak, ismerősöknek, akik ZSÁMBOKI ATTILA temetésén megjelentek, sírjára koszorút, virágot helyeztek, mély gyászunkban velünk együtt éreztek. A gyászoló család.
Mély fájdalommal tudatjuk, hogy ELEK JÓZSEFNÉ Kiss Sára életének 82. évében, 2018. június 14-én elhunyt. Hamvasztás után, 2018. június 22-én, 14.00 órakor a kecskeméti Köztemetőben helyezzük örök nyugalomra. Emléke szívünkben él! A gyászoló család.
"Küzdöttél, de már nem lehet, a csend ölel át és a szeretet. Csak az hal meg, akit elfelejtenek, örökké él, akit nagyon szerettek!" (Tóth Árpád) Mély fájdalommal tudatjuk mindazokkal, akik ismerték és szerették, hogy Dr. KÓSA SÁNDOR kecskeméti lakos, életének 52. évében 2018. június 18-án súlyos betegségben elhunyt. Temetése 2018. június 23-án, szombaton 11.45 órakor lesz a kecskeméti Köztemetőben. Minden külön értesítés helyett. A gyászoló család.
"Megpihenni tértél fájdalmat elhagyva, melyet türelemmel viseltél magadban. De az emlékeddel szívünkben maradtál, számunkra Te soha meg nem haltál." Mély fájdalommal tudatjuk mindazokkal, akik ismerték és szerették, hogy IVÁN JÓZSEF építészmérnök életének 84. évében elhunyt. Búcsúztatása 2018. június 22-én, 10.45 órakor lesz a kecskeméti Köztemetőben. A gyászoló család.
"Úgy mentél el, ahogy éltél, csendben és szerényen. Drága lelked nyugodjon békében." Fájó szívvel tudatjuk, hogy TÓTH MIHÁLY kecskeméti lakos, 68 éves korában elhunyt. Búcsúztatása 2018. június 22-én, 9.45 órakor lesz a kecskeméti Köztemetőben. Minden külön értesítés helyett. A részvétnyilvánítás mellőzését kérjük. Ezúton mondunk köszönetet mindazoknak, akik a búcsúztatáson megjelennek. A gyászoló család.
"Megpihenni tértél fájdalmat elhagyva, melyet türelemmel viseltél magadban. De az emlékeddel szívünkben maradtál, számunkra Te soha meg nem haltál." Mély fájdalommal tudatjuk mindazokkal, akik ismerték és szerették, hogy SÖRÖS GYÖRGYNÉ Ragó Zsuzsanna kecskeméti lakos, 40 éves korában hosszantartó súlyos betegségben elhunyt. Hamvasztás utáni temetése 2018. június 25-én, 9.45 órakor lesz a kecskeméti Köztemetőben. Minden külön értesítés helyett. A részvétnyilvánítás mellőzését kérjük. A gyászoló család.
"Bíztunk az életben, bíztunk a gyógyulásban, de ha már abban nem, legalább a csodában. Csoda volt, hogy éltél, s minket szerettél, nem haltál meg, csak álmodni mentél. Egy reményünk, mi éltet és vezet, hogy egyszer még találkozunk Veled." Fájdalomtól megtört szívvel tudatjuk, hogy KONFÁR JÁNOS életének 63. évében 2018. június 12-én elhunyt. Drága halottunk temetése 2018. június 23-án, 11.00 órakor lesz a jakabszállási temetőben, a református egyház szertartása szerint. Lelki üdvéért az istentiszteletet 2018. június 24-én, 8.30 órakor a református templomban mutattatjuk be. "Soha el nem múló szeretetünk őrködik nyugalmad felett!" Búcsúztatja a gyászoló család, rokonok, ismerősök.
"Bíztunk az életben, bíztunk a gyógyulásban, De ha már abban sem, legalább a csodában. Csoda volt, hogy éltél, hogy minket szerettél, nem haltál meg, csak álmodni mentél." Mély fájdalommal tudatjuk mindazokkal, akik ismerték és szerették, hogy HEGEDŰS BÉLÁNÉ Rácz Ilona kecskeméti lakos, 72 éves korában elhunyt. Temetése 2018. június 21-én, 15.00 órakor lesz a kecskeméti Köztemetőben. Minden külön értesítés helyett. A részvétnyilvánítás mellőzését kérjük. Ezúton köszönjük meg mindenkinek a temetésén való részvételt. A gyászoló család.
"Te, aki annyi szeretetet adtál, Te, aki mindig mellettünk voltál, örökre elmentél. Szereteted a szívünkben örökké él." Mély fájdalommal tudatjuk mindazokkal, akik ismerték és szerették, hogy VARGA ANTAL kecskeméti lakos, 87 éves korában csendesen elhunyt. Temetése 2018. június 25-én, 14.00 órakor lesz a kecskeméti Köztemetőben. A részvétnyilvánítás mellőzését kérjük. A gyászoló család.
"Elcsitult a szív, mely értünk dobogott, Pihen a kéz, mely értünk dolgozott. Számunkra Te sosem leszel halott, örökké élni fogsz, mint a csillagok." Mély fájdalommal tudatjuk, hogy szerettünk BENDE JÁNOS életének 82. évében, 2018. június 11-én, tragikus hirtelenséggel elhunyt. Hamvasztás után, 2018. június 25-én, 15.00 órakor búcsúztatjuk a kecskeméti Köztemetőben és a családi sírban helyezzük örök nyugalomra. A gyászoló család.
"Annyira akartam élni, a betegséget legyőzni. Búcsúztam volna tőletek, de erőm nem engedett. Így búcsú nélkül szívetekben tovább élhetek." Fájó szívvel tudatjuk mindazokkal, akik ismerték és szerették, hogy BOZÓKI ISTVÁN kecskeméti lakos, életének 57. évében elhunyt. Hamvasztás utáni búcsúztatása 2018. június 21-én, 10.45 órakor lesz a kecskeméti Köztemetőben. A gyászoló család.
RÓZSAHEGYI MIHÁLYNÉ Bende Éva Tíz éve már, hogy drága szíved megállt, s azóta hiába vár Téged a Család..., Szívfájóan nélkülözzük aggódó szeretedet, s bátorító, erőt adó ölelésed. Szívünk mélyén Te velünk élsz tovább, s szomorú lelkünknek ez ad vígasztalást! "Örök álmodat az angyalok őrizzék." Férjed, Gyermekeid, Menyed, unokáid Ádámka és Petike, Édesanyád, Húgod és Családja.
Mély fájdalommal tudatjuk mindazokkal, akik ismerték és szerették, hogy HORMAYNÉ BARANYAI JUDIT kecskeméti lakos, életének 76. évében méltósággal viselt betegségben elhunyt. Hamvasztás utáni búcsúztatása 2018. június 22-én, 15.00 órakor lesz a kecskeméti Köztemetőben. A részvétnyilvánítás mellőzését kérjük. A gyászoló család
"Tiéd a csend, a nyugalom, miénk a könny, a fájdalom." Mély fájdalommal tudatjuk mindazokkal, akik ismerték és szerették, hogy KÖKÉNY JÁNOSNÉ Tokai Etelka ballószögi lakos, 75. életévében elhunyt. Temetése 2018. június 20-án, 16.00 órakor lesz a helvéciai temetőben. Minden külön értesítés helyett. A részvétnyilvánítás mellőzését kérjük. A gyászoló család.
"Nem múlnak Ők el, akik szívünkben élnek. Hiába szállnak álmok, árnyak, évek. Ők itt maradnak bennünk csöndesen még..." KECSKÉS LÁSZLÓNÉ Békési Margit Babus halálának 2. évfordulójára. Már 2 éve hogy elmentél, még mindig nagyon hiányzol! Örökké szívünkben élsz! Szerető férje és gyermekei.
Hálás szívvel mondunk köszönetet mindazoknak a rokonoknak, barátoknak, szomszédoknak, ismerősöknek, akik VISZUS ISTVÁNNÉ Sipos Borbála temetésén megjelentek, sírjára koszorút, virágot helyeztek, mély gyászunkban velünk együtt éreztek. A gyászoló család.
meglepetés / 7 órája
Horvátország a földbe döngölte Argentínát
baleset / 8 órája
A traktor kis híján felnyársalta a Skodát
június 23. / 8 órája
A világ egyetlen működő Liszunov Li-2-es gépe repked felettünk a hétvégén
Európa-bajnokság / 9 órája
Aranyérmes a magyar férfi kardcsapat
siker / 9 órája
Bejutottak a legjobb négy közé a vízilabdás fiúk
különlegesség / 9 órája
Nemsokára egyszerre több száz hajó szeli át a magyar tengert