21°
10°

klc

4 hónapja
A Bács-Kiskun megyei bajnokság másodosztályának Déli csoportjában újabb rangadót nyert meg a Sükösd a Hajós vendégeként, 2–1 arányban, így továbbra is az élen áll, Északon győzött, és maradt az élen a Városföld, az örökrangadón a cserék nélkül kiálló Tiszaalpár legyőzte a Lakitelek együttesét.
4 hónapja
PN
A Kalocsa az utóbbi időben jól teljesített a megyei első osztályú bajnokságban, a legutóbbi fordulóban azonban alapos vereségbe szaladt bele a Félegyháza vendégeként. A Tiszakécske magabiztosan nyerte meg az utolsó hazai bajnokiját.
4 hónapja
PN
A Bács-Kiskun megyei bajnokság második osztályának Déli csoportjában hatalmas rangadót játszottak a 26. fordulóban: a Sükösd a Dusnokot fogadta. A meccset a hazaiak nyerték 3–1-re, és a két csapat helyet cserélt a tabellán. A győztes lett a listavezető, míg a vesztes a második helyen várja a következő mérkőzését.
5 hónapja
PN-összeállítás
A Bács-Kiskun megyei II. osztályú bajnokság legutóbbi fordulójának Északi csoportjában botlott az éllovas KLC-KTE SI a KHTK II vendégeként. A Tiszakécske II–Lakitelek rangadót a hazaiak nyerték.
1

Legolvasottabb

1
Traffipax Bács-Kiskun megyében
2
Halálra gázolt egy kamion egy gyalogost Solton
3
Hívja a rendőröket, ha látta Bozó Brigittát
4
Személyvonat és autó ütközött össze Bácsalmásnál
5
Magyarország legszebb birtoka Kecskemét határában van
Kecskemét
Hraskó István
Hetvenen kapták meg az idei Hunyadi-díjat
foci / 5 órája
Döntetlent játszott a Bayern 
Hazai pályán sem bírtak a Wolfsburggal.
Gyász
Hálás szívvel mondunk köszönetet mindazoknak a rokonoknak, barátoknak, szomszédoknak, ismerősöknek, akik TÓTH ISTVÁNNÉ Dallos Margit temetésén megjelentek, sírjára koszorút, virágot helyeztek, mély gyászunkban velünk együtt éreztek. A gyászoló család.
Mély fájdalommal tudatjuk mindazokkal, akik ismerték és szerették, hogy PÁCSA ISTVÁN PÉTER kecskeméti lakos, 76 éves korában elhunyt. Hamvasztás utáni búcsúztatása szeptember 27-én, 9.45 órakor lesz a kecskeméti Köztemetőben. Minden külön értesítés helyett. Részvétnyilvánítás mellőzését kérjük. A gyászoló család.
Fájdalomtól megtört szívvel tudatjuk mindazokkal, akik ismerték és szerették, hogy SÁNDOR MIHÁLYNÉ Nagy Erzsébet 73 éves korában elhunyt. Temetése 2017. szeptember 26-án, 10.45 órakor lesz a kecskeméti Köztemetőben. Minden külön értesítés helyett. A gyászoló család.
"De az emlékeddel szívünkben maradtál, számunkra Te soha meg nem haltál." Fájó szívvel tudatjuk, hogy KRNÁCS OTTÓNÉ Fodor Sára kecskeméti lakos, 72 éves korában elhunyt. Temetése 2017. szeptember 28-án, 10.45 órakor lesz a kecskeméti Köztemetőben. Minden külön értesítés helyett. A részvétnyilvánítás mellőzését kérjük. Ezúton mondunk köszönetet mindazoknak, akik a temetésen megjelennek. A gyászoló család.
Mély fájdalommal tudatjuk, hogy drága jó feleségem, édesanyám, nagymamánk, anyósom KUN ISTVÁNNÉ Elefánti Irén OTP nyugdíjas 2017. szeptember 18-án, 75 éves korában súlyos betegségben elhunyt. Felejthetetlen halottunk földi maradványait 2017. szeptember 26-án, 11.45 órakor a római katolikus szertartás szerint a kecskeméti Köztemetőben helyeztetjük örök nyugalomra. A részvétnyilvánítás mellőzését kérjük. Minden külön értesítés helyett. A gyászoló család.
tiltakozás / 6 órája
Colin Firth nem felesége miatt vette fel az olasz állampolgárságot
vb-selejtező / 8 órája
Storck tizenkét légióst hívott a keretbe
Röplabda-Eb / 9 órája
Nincs meg a bravúr – kikaptak a röpis lányok
népes diáksereg / 9 órája
Így függ össze egy menyegzői ruha a tanulással
Fesztivál / 9 órája
Ezen a hétvégén tartják Temesváron a magyar napokat
karcos koncert / 10 órája
Októberben együtt zúz a Dürerben az Anathema és az Alcest