27°
30°
16°

hirdetés

Újabb csúcsminőségű haszongépjárművek érkeztek a VER-BAU gépparkjába / 1 hónapja
A járművek átadását követően azonnal használatba vették a modernebb és biztonságosabb közlekedési eszközöket a VER-BAU brigádjai.
Két új áruházban várják a vásárlókat Soltvadkerten és Kecskeméten / 1 hónapja
Kecskeméten és Soltvadkerten nyitott a hónap első napján két új építőanyag áruházat az Akker–Plus Kft. A cég dinamikusan fejlődő eredményei tették lehetővé a két új beruházást.
SMP: okosan, lendületesen, könnyedén! / 1 hónapja
A Samvardhana Motherson Group 2009 óta van jelen Magyarországon leányvállalata, az SMR személyében: Mosonszolnokon egy termelőegység, Hegyeshalmon pedig egy logisztikai központ üzemel. India egyik legtőkeerősebb cégcsoportja az elmúlt évek pozitív tapasztalatai alapján döntött úgy, hogy legújabb gyárának létesítésére is magyarországi helyszínt választ. 
BAON / 1 hónapja
A Mediaworks Hungary Zrt. online szerkesztő munkatársat keres a Baon.hu hírportálhoz teljes munkaidőben, alkalmazotti státuszba.
szponzorált tartalom / 2 hónapja
A VER-BAU Csoport az elmúlt időben számos újdonsággal állt elő az egyes ingatlanfejlesztő tagvállalatait tekintve, azonban az építőipari jelenlétük is meghatározó.
szponzorált tartalom / 2 hónapja
A lengyel Maspex-csoport magyarországi leányvállalata impozáns méretű raktárcsarnokkal bővítette telephelyét a Kiskunság szívében. Az új létesítmény átadása és használatbavétele március végén megtörtént.
szponzorált tartalom / 2 hónapja
A Ready Business Index bevezetésével tükröt szeretnénk tartani a hazai kis-és középvállalatok elé, hogy segítsük őket az első lépés megtételében a digitalizáció felé – hangsúlyozta Király István, a Vodafone Magyarország Vállalati Szolgáltatások Üzletágának vezérigazgató-helyettese, a digitális fejlettséget mutató index bevezetését bejelentő sajtótájékoztatón.
szponzorált tartalom / 3 hónapja
Zöldkonferenciát tartott márciusban Baján a Földművelésügyi Minisztérium. A Bácskai Kultúrpalotában pedagógusok számára előadások hangzottak el a környezettudatos nevelés és a szemléletformálás fontosságáról. Ezt követően a résztvevők workshopon vettek részt, amelyen a gyakorlatban, néhány példán keresztül is láthatták, hogy milyen kreatív módjai is lehetnek az újrahasznosításnak.
szponzorált tartalom / 3 hónapja
A Földművelésügyi Minisztérium márciusban Baján szervezte meg az Ötkukás Játékok elnevezésű rendezvényét, melynek a Sugovica Sportiskolai Általános Iskola adott otthont. A rendezvényen mintegy 120 alsó tagozatos gyermek tanulhatta meg játékosan a szelektív hulladékgyűjtés fontosságát és szabályait.
szereti a kihívásokat
Ronaldo: történelmet akarok írni a Juventusszal
gyógyul a legjobban kereső színész / 21 perce
Így sántikál balesete után George Clooney (videó)
Úgy tűnik, nem lett komoly baja.
Gyász
Fájdalommal tudatjuk, hogy Dr. MIHÁLYI LÁSZLÓ életének 84. évében, 2018. június 28-án elhunyt. Búcsúztatását 2018. július 17-én 15.00 órakor a szabadszállási római katolikus templomban tartjuk. Temetése 2018. július 20-án 16.00 órakor a Szent Gellért Plébániatemplom (Budapest, XI. ker. Bartók Béla út 149.) urnatemetőjében lesz. A gyászoló család.
"Ne fájjon, amire nincs orvosság. Aminek vége, vége." (Shekaspeare) Mély fájdalommal tudatjuk mindazokkal, akik ismerték és szerették, hogy PASKA JÓZSEF nyugalmazott rendőr alezredes helvéciai lakos, 72 éves korában elhunyt. Hamvasztás utáni búcsúztatása 2018. július 19-én, 13.00 órakor lesz a kecskeméti Köztemetőben. Minden külön értesítés helyett. A részvétnyilvánítás mellőzését kérjük. A gyászoló család.
Mély fájdalom tudatjuk, hogy KOVÁCS JÁNOSNÉ Borika 2018. július 4-én elhunyt. Temetése 2018. július 19-én, 9.45 órakor lesz a kecskeméti Köztemetőben. A gyászoló család.
URBÁN ISTVÁN Drága Öcsém! 7 éve távoztál a földi létből. "Hogy végtelen tér és örök idő Csak egyszer alkotott olyat, minő Te voltál s hasztalan repül tova, Hozzád hasonlót nem szül már soha." (Vajda János) Nagyon hiányzol! Nővéred: Katalin
Hálás szívvel mondunk köszönetet és Isten áldását kérjük mindazokra, akik szerettünk SZABÓ JÁNOS búcsúztatásán részt vettek, fájdalmunkban osztoztak. A gyászoló család.
Fájdalomtól megtört szívvel tudatjuk, hogy GULYÁS JÓZSEFNÉ Vilmosréti Erzsébet 85 éves korában, 2018. május 17-én elhunyt. Drága szerettünk hamvait, saját kívánsága szerint szűk családi körben a kecskemét Református Temetőben, szeretett férje mellé helyeztük örök nyugalomra. Nyugodjon békében! Gyászoló családja.
Halálának 20. évfordulóján BALOG SÁNDOR "Várom míg élek, várom Őt. Hátha egyszer ott áll az ajtóm előtt! Aztán a valóság rám szakad, lelkem tovább fáj, a kín alatt. Kiáltanék hogy Ő is hallja odaát. Hol vagy gyermekem? Nélküled üres a világ!" Édesanyád
Soha el nem múló szeretttel emlékezünk szeretett Férjemre, Édesapánkra, nagypapánkra, dédinkre TERCSI SÁNDOR halálának 2. évfodulóján. Szerető családja.
Fájdalommal tudatjuk, hogy szeretett Édesanyám MÁDAI ANDRÁSNÉ Mócza Éva a kecskeméti Honvéd Kórház egykori személyügyi ügyintézője életének 87. évében elhunyt. Búcsúztatása 2018. július 17-én, 10.45 órakor lesz a kecskeméti Köztemetőben. Részvétnyilvánítás mellőzését kérjük. A gyászoló család.
"Nem múlnak ők el, akik szívünkben élnek, hiába szállnak álmok - árnyak, évek. Ők itt maradnak bennünk csöndesen még..." Mély fájdalommal tudatjuk mindazokkal, akik ismerték és szerették, hogy BAJÁKI GÉZA kecskeméti lakos, 80 éves korában elhunyt. Temetése 2018. július 17-én, 15.00 órakor lesz a kecskeméti Köztemetőben. Részvétnyilvánítás mellőzését kérjük. A gyászoló család.
"Nem ezt akartam, nem így akartam, szerettem volna még élni. De a halál könyörtelen volt, el kellett menni." Fájó szívvel tudatjuk mindazokkal akik ismerték és szerették, hogy KIS ANTAL a Kecskeméti Konzervgyár, Univer volt dolgozója kecskeméti lakos, 72 éves korában váratlanul elhunyt. Temetése 2018. július 16-án, 14.00 órakor lesz a kecskeméti Köztemetőben. Ezúton mondunk köszönetet mindazoknak, akik a temetésen megjelennek, fájdalomunkban együtt éreznek. A gyászoló család.
"Tiéd a csend, a nyugalom, miénk a könny, a fájdalom" Mély fájdalommal tudatjuk mindzokkal, akik ismerték és szerették, hogy SZAKÁLLAS MIHÁLYNÉ Káldi Irma Éva kerekegyházi lakos, 63 éves korában elhunyt. Temetése 2018. július 17-én, 10.00 órakor lesz a kerekegyházi temetőben. Minden külön értesítés helyett. A részvétnyilvánítás mellőzését kérjük. A gyászoló család.
"Te, aki annyi szeretetet adtál, Te, aki mindig mellettünk voltál, örökre elmentél. Szereteted a szívünkben örökké él." Mély fájdalommal tudatjuk midazokkal, akik ismerték és szerették, hogy REKETTYEI GERGELYNÉ Bende Margit felsőcsalánosi lakos, 85 éves korában elhunyt. Temetése 2018. július 17-én, 9.45 órakor lesz a kecskeméti Köztemetőben. Minden külön értesítés helyett. Részvétnyilvánítás mellőzését kérjük. A gyászoló család.
Köszönetet mondunk mindazoknak, akik szerettünk ZILAHI LÁSZLÓNÉ Rehó Julianna temetésén megjelentek, mély fájdalmunkban velünk együtt éreztek. A gyászoló család.
Köszönetet mondunk mindazoknak, akik HAJNAL GÁBORNÉ temetésén megjelentek, sírjára koszorút, virágot helyeztek. A gyászoló család.
Mély fájdalommal tudatju mindazokkal akik ismerték és szerették, hogy NYILAS IMRE ács-állványozó, egykori Épszer és Dutép dolgozója kecskeméti lakos, életének 86. évében súlyos betegségben elhunyt. Temetése 2018. július 13-án, 15.00 órakor lesz a hetényegyházi temetőben. Minden külön értesítés helyett. Részvétnyilvánítás mellőzését kérjük. Ezúton mondunk köszönetet mindazoknak, akik a temetésen megjelennek, fájdalmunkban velünk együtt éreznek. A gyászoló család.
Mély fájdalommal tudatjuk mindazokkal, akik ismerték és szerették, hogy VERES LÁSZLÓNÉ Bencsik Erzsébet kecskeméti lakos, 67 éves korában elhunyt. Hamvasztás utáni temetése 2018. július 13-án, 9.45 órakor lesz a kecskeméti Köztemetőben. Minden külön értesítés helyett. A részvétnyilvánítás mellőzését kérjük. A gyászoló család.
Megtört szívvel, amit a felejthetlen fájdalom ölel át, tudatjuk mindazokkal, aki imerték és szerették, hogy drága Édesanyám, húgom, anyósom FARAGÓ SÁNDORNÉ Holló Erzsébet Sarolta (Sárika) kecskeméti lakos, 80 éves korában csendesen elhunyt. Drága szerettünket 2018. július 16-án, 10.45 órakor kísérjük utolsó nyugvóhelyére a kecskeméti Köztemetőben. A gyászoló család.
Mély fájdalommal tudatjuk mindazokkal, akik ismerték és szerették, hogy LIPTAI GYÖRGY a Bács-Kiskun Megyei Kézilabda Szövetség főtitkára életének 68. évében hosszan tartó súlyos betegséget követően 2018. június 28-án elhunyt. Szeretett halottunktól 2018. július 13-án, 13.00 órakor veszünk végső búcsút a kecskeméti Köztemetőben. Búcsúzik szerető családja és a Bács-Kiskun Megyei Kézilabda Szövetség.
Fájó szívvel tudatjuk, hogy EMŐD LÁSZLÓ geodéta kecskeméti lakos, életének 80. évében elhunyt. Búcsúztatása 2018. július 13-án, 10.45 órakor lesz a kecskeméti Köztemető szóróparcellájánál. Minden külön értesítés helyett. A részvétnyilvánítás mellőzését kérjük. Kegyeletüket kérjük egy szál virággal róják le. A gyászoló család.
áttörés / 25 perce
Ezentúl az iráni nők is látogathatják a focimeccseket
Egymásért muzsikálni / 34 perce
Az erdélyi falu, ahol előbújik a gyerekekből a zene
európai kupák / 40 perce
Kemény visszavágók várnak a magyar csapatokra
pusztító fehéredés / 1 órája
Mesterséges felhőkkel óvnák a korallokat
Régészeti kincsek / 2 órája
Szkíta íjászok jártak az Ork-hegyen
Felsőlajos / 3 órája
Fehérasztal Lovagokat avattak Felsőlajoson