20°

Érsekhalma

Érsekhalma / 1 éve
Nagy beruházások terveivel, ám az emelkedő anyagárak és munkadíjak miatt némi aggodalommal vágnak neki az esztendőnek – mondta el lapunk érdeklődésére Horváth Roland, a kistelepülés polgármestere.
1 éve
Elkezdődött a nyári szezonális élelmiszerlánc-ellenőrzés: július 1. és augusztus 31. között a Nemzeti Élelmiszerlánc-biztonsági Hivatal (Nébih) és a területi élelmiszerlánc-felügyeleti szervek szakemberei elsősorban a nyári rendezvényekhez és az idegenforgalmi szempontból frekventált helyekhez kötődő élelmiszer-forgalmazást, vendéglátást ellenőrzik - közölte a Nébih az MTI-vel hétfőn.
1 éve
Az édesvízi hím halak egyötöde transznemű a szennyvizekbe került vegyi anyagokban, köztük a fogamzásgátlókban lévő hatóanyagok miatt - derült ki egy brit tanulmányból.
1 éve
Emeli bruttó 2 forinttal a 95-ös benzin és bruttó 2 forinttal a gázolaj literenkénti nagykereskedelmi árát szerdán a Mol Nyrt. - értesült piaci forrásokból az MTI hétfőn.
1 éve
Több tízezer hátrányos helyzetű polgár él megyénkben. Számukra indít felzárkóztatási programot a megyei önkormányzat. Ennek a tervéről hozott döntést a megyei közgyűlés legutóbbi gyűlésén.
A hit bátorsága
Életét kockáztatva mentette ki Krisztus töviskoronáját az égő Notre-Dame-ból
szerencsés baleset / 9 perce
Magyarokat szállító autóbusz gyulladt ki Horvátországban
Senki sem sérült meg.
Gyász
Hálás szívvel mondunk köszönetet mindazoknak, akik TABAJDI LÁSZLÓ temetésén megjelentek, sírjára virágot, koszorút helyeztek, mély fájdalmunkban velünk együtt éreztek. A gyászoló család.
"Megállt egy nemes szív, mely értünk dobogott, s pihen két áldott kéz, mely értünk dolgozott." A Gyászoló Család tudatja mindazokkal, akik ismerték és szerették, hogy JURÁSZIK LÁSZLÓNÉ Kajdácsi Mária 2019. április 10-én, életének 74. évében elhunyt. Utolsó kérését tiszteletben tartva hamvasztás utáni temetésére 2019. április 24-én, 12.00 órakor a római katolikus egyház szertartása szerint kerül sor a kunbaracsi temetőben. Ezúton köszönjük akik utolsó útjára elkísérik és gyászunkban osztoznak.
Mély fájdalommal tudatjuk mindazokkal, akik ismerték és szerették, hogy UDVARDI ISTVÁN kecskeméti, volt szentkirályi lakos, 2019. április 4-én 68 éves korában váratlanul elhunyt. Temetése 2019. április 24-én, 13.00 órakor lesz a szentkirályi köztemetőben. Ezúton szeretnénk megköszönni a temetésen való részvételt. A gyászoló család.
"Bennünk él egy arc, egy végtelen szeretet amit tőlünk soha senki el nem vehet. Telnek a hónapok, múlnak az évek szívből szeretünk, s nem feledünk téged." ANTAL JÓZSEF halálának 20. évfordulójára. Szerető családja.
"Hirtelen rabolt el tőlünk a halál, távozásod, még élünk örökké fáj." Fájó szívvel tudatjuk, rokonokkal, ismerősökkel, hogy id. ERDÉLYI JÓZSEF Kecskemét, Szent Gellért u-i , volt kunszentmiklósi lakos, életének 73. évében, 2019. április 14-én örökre elment. Szerettünktől szűk családi körben veszünk búcsút. Gyászolják: felesége, fia és menye, lánya, 6 unokája és azok társai, Viskolczi család, nővére és családja, vecsei sógornője és családja, barátok, ismerősök.
"Úgy mentél el, ahogy éltél, csendben és szerényen. Drága lelked nyugodjon békében." Fájdalomtól megtört szívvel tudatjuk mindazokkal, akik ismerték és szerették, hogy özv. POGÁNY MIHÁLYNÉ Karai Erzsébet úrréti lakos, életének 83. évében csendesen elhunyt. Felejthetetlen halottunk megfáradt testét 2019. április 23-án, 14.00 órakor helyezzük örök nyugalomra a kecskeméti Köztemetőben. A gyászoló család.
Fájó szívvel tudatjuk, hogy TABAJDI LÁSZLÓ szabadszállási lakos, 61 éves korában elhunyt. Temetése 2019. április 17-én, 15.00 órakor lesz a szabadszállási temetőben. A gyászoló család.
"Kereslek, de nem vagy már sehol, mégis itt vagy mindig valahol, talán egy napsugárban, talán egy holdfényben, vagy csillag lettél, fenn a kék égben." HERCZEG ENDRE halálának harmadik évfordulójára. Szerető feleséged, lányaid, unokáid és dédieid.
Köszönetet mondunk mindazon rokonoknak, volt munkatársaknak, szomszédoknak, ismerősöknek akik LUCZA JÁNOS búcsúztatásán részt vettek, sírjára koszorút, virágot helyeztek, mély gyászunkban velünk együtt éreztek. A gyászoló család.
Hálás szívvel mondunk köszönetet mindazoknak, akik FARKAS PÉTER PÁLNÉ Szécsényi Ilona temetésén megjelentek, sírjára koszorút, virágot helyeztek, mély fájdalmunkban velünk együtt éreztek. A gyászoló család.
"Szerettem volna még élni köztetek, de a sors másképp rendelkezett. Küzdöttem, de már nem lehet, szeretteim, Isten veletek!" Fájó szívvel tudatjuk mindazokkal, akik ismerték és szerették, hogy LÉDECZI LÁSZLÓ kecskeméti lakos, 77 éves korában, 2019. április 7-én elhunyt. Utolsó földi útjára 2019. április 16-án, 10.45 órakor kísérjük a kecskeméti Köztemetőben. Engesztelő szentmise 2019. április 16-án, 08.00 órakor lesz a kecskeméti Nagytemplomban. Emlékét kegyelettel megőrizzük. A gyászoló család.
Mély fájdalommal tudatjuk, hogy SZENTKIRÁLYI JÓZSEF kecskeméti lakos, 79 éves korában elhunyt. Búcsúztatása 2019. április 15-én, 10.45 órakor lesz a kecskeméti Köztemetőben. Minden külön értesítés helyett. A részvétnyilvánítás mellőzését kérjük. Ezúton mondunk köszönetet mindazoknak akik a búcsúztatáson megjelennek. A gyászoló család.
Hálás szívvel mondunk köszönetet mindazoknak, akik EGERSZEGI PÉTER LÁSZLÓ temetésén megjelentek, mély fájdalmunkban velünk együtt éreztek. A gyászoló család.
"Lehunytad a szemed csendben elmentél, szívedbe csak az volt, hogy minket szerettél. S majd mi is elindulunk arra az útra, gyere elénk, találkozzunk újra." FARKAS ISTVÁN halálának 1. évfordulójára. Feleséged és a család.
"Búcsú nélkül mentem én el Tőletek nem búcsúzom, ma is élek köztetek. Szíveteket ne eméssze fájdalom, vígasz legyen, hogy örökké álmodom." Mély fájdalommal tudatjuk mindazokkal, akik ismerték és szerették, hogy SZÖLLŐSI GYÖNGYI KATALIN kecskeméti lakos, 61 éves korában elhunyt. Temetése 2019. április 13-án, szombaton 11.00 órakor lesz a kecskeméti Református Temetőben.
"El sem köszöntél, s itthagytad mindened, semmi egyéb, csak az mi bevégeztetett. Tragikus keresztút, Te elindultál rajta, először egyedül, mindent hátrahagyva." Mély fájdalommal tudatjuk, hogy szeretett lányom, édesanyám, keresztanyánk TÓTH LAJOSNÉ Kovács Katalin kecskeméti lakos, 59 éves korában április 6-án, tragikus hirtelenséggel elhunyt. Temetése 2019. április 15-én, 10.00 órakor lesz a helvéciai temetőben. Engesztelő gyászmise a temetés után 11.00 órakor lesz a helvéciai templomban. Minden külön értesítés helyett. A gyászoló család.
Mély fájdalommal tudatjuk, hogy TÁPAI LAJOSNÉ Fekete Sarolta a Tüdőgondozó volt védőnője életének 84. évében rövid, súlyos betegség után elhunyt. Temetése április 12-én, pénteken 9.00 órakor lesz a kecskeméti Köztemetőben. Rövid búcsúztatása csak a sírnál. A gyászoló család.
Amikor Isten látta, hogy az út túl hosszú, a domb túl meredek, a lélegzés túl nehéz lett, átölelt, és mondta: GYERE HAZA! Mély fájdalommal tudatjuk mindazokkal, akik ismerték, és szerették, hogy KÖKÉNY JÓZSEFNÉ Tóth Erzsébet szentkirályi lakos, 2019. április 6-án csendesen elhunyt. Szerettünktől 2019. április 12-én, 14.00 órakor veszünk végső búcsút a szentkirályi temetőben. Gyászoló család.
"Amikor Isten látta, hogy az út túl hosszú, A domb túl meredek, a légzés túl nehéz lett, Átölelt és azt mondta: gyere haza!" Mély fájdalommal tudatjuk mindazokkal, akik ismerték és szerették, hogy özv. KÖKÉNY JÓZSEFNÉ Tóth Erzsébet szentkirályi lakos, 85 éves korában csendesen elhunyt. Szerettünktől 2019. április 12-én, 14.00 órakor veszünk végső búcsút a szentkirályi temetőben. Ezúton szeretnénk megköszönni a temetésen való részvételt. A gyászoló család.
Fájó szívvel tudatjuk, hogy VIRÁGH JÁNOS tanár kecskeméti lakos, életének 85. évében, hosszantartó súlyos betegség után elhunyt. Temetése szűk (családi) körben megtörtént. Köszönetet mondunk mindazoknak a rokonoknak, barátoknak, ismerősöknek, volt tanítványoknak, akik utolsó útjára elkísérték, mély gyászunkban velünk együtt éreztek. A gyászoló család.
Néprajz / 35 perce
A tűznek és a víznek is fontos szerepe van a húsvéti ünnepkörben
Repülő cirkusz / 46 perce
Az emberi teljesítményre fókuszál a Nagycirkusz új műsora
Balul sikerült edzés / 1 órája
Eltört a kulcscsontja a Real Madrid védőjének
Továbbáll, mire felgyógyul? / 1 órája
Nem biztos, hogy a sérült Ramsey pályára lép még az Arsenalban
Nem áll meg / 2 órája
Százhat évesen visszavonult, majd újrakezdte a versenyzést a bringás
BÁCS-KISKUN / 3 órája
Váltásra kényszeríti a gazdákat a szárazodás a Duna–Tisza közén
Miklay Jenő