rémisztő

2021.06.12. 09:43

Sokkot kapott az édesanya, amikor 7 éves kisfiára szakadt a mennyezet

Pillanatok alatt bekövetkezett a tragédia, nem sokon múlt, hogy a kisfiú életét veszítse.

Forrás: Shutterstock

Fotó: Shutterstock

A család egyik rokona Twitteren tett közzé egy 50 másodperces videót, amin jól látható, hogy egy londoni önkormányzati lakásnak a mennyezete beomlott. Pont azon a helyen, ahol a lakó kisfia szokott játszani. A videóban a nő kommentálva mutatja, hogy a plafonról elsőként csak a víz csöpög, aztán az egész bevizesedik, majd beomlik.

„A mennyezet mindjárt összeomlik… látod ezt? Ez őrület, ez teljesen őrület” – kommentálta a nő, majd a következő pillanatban félelmetes sikolyt engedett el, majd azt hajtogatta: „Megmondtam nekik.”

A több mint 170 ezer alkalommal megtekintett felvételt Kelechi Okafor színésznő, rendező és vállalkozó töltötte fel a közösségi médiára.

„Ebben a lakásban lakik az unokaöcsém az édesanyjával. A plafon épp most dőlt be. Az unokaöcsém általában pont ezen a helyen ül, és rajzfilmet néz. Az anyukája évek óta mondja, hogy ez a lakás nem biztonságos, de a hivatalnokok nem törődtek vele. A hangjában lévő kétségbeesés szívszorító! Mi kell ahhoz, hogy a tanács és a kormány komolyan vegye az emberek életét?! Továbbra is így kell élnie?!” – írta mellé kiöntve a lelkét.

Beszámolója szerint ez volt a harmadik alkalom, hogy a mennyezeten ugyanarról a helyről komoly szivárgás keletkezett, és a második alkalom, hogy beomlott. Először 2018-ban szakadt le, az első szivárgás pedig 2017-ben kezdődött – írja a Mirror alapján a Metropol.

Ezután a városi tanács azonnal cselekedett és építőmunkásokat küldött a lakásra, hogy kijavítsák a károkat. Sőt, együttérzésük mellett biztosították arról a családot, hogy végleges megoldást fognak találni.

Borítókép: illusztráció

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a baon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!