ez borzalmas

2021.02.10. 11:30

Gyomorforgató dolgokat mesélt el a pedofil a beépített rendőrnek

Egy brit tévéműsor keretein belül próbáltak lecsapni az interneten rejtőzködő pedofil ragadozókra, ami történt, arra senki sem számított.

Forrás: Shutterstock / illusztráció

Fotó: Shutterstock

A brit Channel 4 egyik bűnügyi műsorában álcázta magát pedofil, 10 éves lányát megerőszakoló apának egy rendőr, hogy valódi szexragadozókra csapjon le az interneten. Az akció sikeres volt, egy pedofillal lezajló üzenetváltás során azonban horrorisztikus dolgokra derült fény – számol be a DailyMail.

A „Simon” álnevet használó rendőr egy olyan csoportba lépett be, ahol gyerekpornóval üzletelnek az emberek. Egészen gyomorforgató üzenetváltásba keveredett, amikor egy férfi megkérdezte tőle, hogy szokta-e a nemi szervét a 10 éves kislánya lábai közé dörgölni. Az eset mind a műsor nézőit, de még a sokéves tapasztalattal rendelkező rendőrt is nagyon felzaklatta – írja a Metropol.

A beépített rendőr elmondása szerint nagyon nehéz eljátszani egy felnőtt, pedofil bűnözőt, még akkor is, ha csak az igazi bűnözők leleplezése a cél. „Ez a módszer azonban nagyon hatékony erre a célra” – tette hozzá.

Az ügy végén természetesen az igazi pedofilt megtalálták és elfogták.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a baon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!