egy anyának is jár a pihenés

2021.01.17. 07:11

Vadító bikinis fotók: két hetes álomnyaralásra ment Vasvári Vivien

Paradicsomi helyen, Aruba szigetén pihente ki 2020 fáradalmait Vasvári Vivien. Azt vallja: „attól, hogy anya vagyok, nekem is jár a pihenés!”

Forrás: TV2

Tavaly év végén két hetes álomnyaralásra ment Vasvári Vivien, aki bár főállású anyuka, úgy gondolja, kikapcsolódásra bizony neki is szüksége van.

Paradicsomi helyen, Aruba szigetén pihente ki 2020 fáradalmait Vasvári Vivien. A modell-üzletasszony, aki a TV2-n futó Farm VIP című műsorban is feltűnt, két hétre utazott el a testvérével, a sőgornőjével és a barátaival egy nagy társaságban, és a szilvesztert is a Karib-tengernél fekvő szigetnél töltötték. Vivien nyugodt szívvel indult útnak, hiszen imádott gyermekei, Ariana és Edward jó kezekben voltak.

„Attól, hogy anya vagyok, nekem is jár a pihenés” – írja a hot! magazin nyomán a Borsonline.hu. Vasvári Vivien elmondta azt is, ezúttal nagyon félt a repülőn és nagyon rosszul is volt.

Szilveszterkor a fehér homokos tengerparton tűzijátékoztak, egy másik nap terepjárókat béreltek, Vivien ugyanis odavan az extrém sportokért. A környező szigeteket hajóval fedezték fel, finom ételeket ettek.

Borítókép: TV2

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a baon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!