Bulvár-celeb

2021.06.06. 11:30

Válságban van Harry és Meghan házassága?

Egyre mélyül a szakadék Harry herceg és Meghan Markle között.

Britain's Prince Harry, Duke of Sussex, (L) and Meghan, Duchess of Sussex arrive to attend the annual Commonwealth Service at Westminster Abbey in London on March 09, 2020. - Britain's Queen Elizabeth II has been the Head of the Commonwealth throughout her reign. Organised by the Royal Commonwealth Society, the Service is the largest annual inter-faith gathering in the United Kingdom. (Photo by Tolga AKMEN / AFP)

Forrás: AFP

Fotó: AFP

Egyre többen mondják el a véleményüket Harry hercegről és Meghan Markle-ról. Nemcsak a rajongók, bennfentesek és szakemberek is elemezték, milyen lehet a kapcsolatuk. Diana hercegnő egykori inasa szerint Meghan teljesen kifordította önmagából Harryt, elvakította, hogy még a saját családjára is képes volt rátámadni – írja a Borsonline.

„Azonban egyszer leszáll a köd Harry agyáról, lecsillapodik a nagy pörgés

 

– nyilatkozta Paul Burrell.

András herceg exe, Lady Victoria Hervey szerint válásra ítéltetett a házasságuk, hiszen még az udvarlási időszak sem volt túl hosszú. Ezen a véleményen van Burrell is, aki szerint a sussexi pár házassága már most is ingatag, hiszen Meghan rafinált fondorlatokkal és manipulálással irányítja a herceget. Ennek azonban meg lesz az ára.

A szakadék mégis Diana hercegnő miatt mélyülhet el a házastársak között. 2022 nyarán mutatja be a Netflix az új dokumentumfilmjét, amit Diana hercegnő halálának 25. évfordulója alkalmából készítenek el. Ez a 2017-es Diana: Saját szavaimmal folytatása lesz, amiben még több titokra derül fény a hercegnővel kapcsolatban. A pletykák szerint a filmben videó- és hangfelvételeket fognak bemutatni, olyan beszélgetésekről, melyet Diana a beszédtanárával, Peter Settelennel folytatott, vagy éppen amelyeket oda-vissza küldött életrajzírójának, Andrew Mortonnak.

„Kétségtelen, hogy több titkot lepleznek le, és ez jobban bemutatja, ki is volt ő valójában. Diana ebben az időszakban már rendkívül paranoiás volt, a fejébe vette, hogy a sajtó bepoloskázta az otthonát, és mindenhova követik már. Egyszer azt kérte tőlem, hogy emeljem fel a padlódeszkákat, illetve bizonyos idő után mindig megszakította velem a telefonbeszélgetést” – magyarázta Burrell.

A dokumentumfilm botrányos és privát pillanatokat mutathat be Dianáról, ezt viszont Harry nem nézi majd jó szemmel.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a baon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!