Bulvár-celeb

2021.04.09. 07:15

Fia esküvőjén tudta meg az örömanya, hogy a menyasszony a lánya

Fia esküvőjén, egy anyajegyből tudta meg az örömanya, hogy a menyasszony valójában a saját, rég elveszett lánya. Ám a történtek újabb fordulatot vettek, így nem kellett lefújni a szertartást.

Forrás: Shutterstock

Fotó: Shutterstock

Drámai jelenetek zajlottak le azon az esküvőn, ahol a vőlegény édesanyja évtizedes titokról rántotta le a leplet. Kiderült, hogy a menyasszony valójában az ő, rég elfeledett lánya, az esküvőt azonban mégis megtartották, amikor kiderült, hogy a fia azonban nem az ő biolgóiai gyermeke, így a szerelmesek valójában nem testvérek – írja a Bors.

Az esküvőre március 31-én, a kínai Suzhou-ban került sor, amikor a vőlegény édesanyja egy ismerős anyajegyre lett figyelmes leendő menye karján. Az ünneplés közben rákérdezett a menyasszony szüleinél, lányukat nem fogadták-e örökbe?

A családot sokkolta a kérdés, ugyanis 20 éve tartották titokban, hogy a lányt valójában babaként az útszélén találták és úgy vették magukhoz.

Kiderült, a menyasszonya a vőlegény édesanyjának a lánya, aki ezek hallatán zokogásban tört ki. Az esküvőt le is akarták fújni, amikor a történet újabb fordulatot vett.

A vőlegény édesanyja ekkor újabb vallomással állt elő, elmondta, hogy a szerelmesek nem testvérek, ugyanis fiát örökbefogadták.

Elmondása szerint mindezt azután, hogy évekig hiába kereste a lányát.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a baon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!