álmodj, királylány

2021.03.01. 12:50

35 éve ért sikerei csúcsára a tragikusan elhunyt magyar szépségkirálynő

Molnár Csilla nem csak Magyarországon aratott sikert, hiszen alig pár hónappal azután, hogy ő lett Magyarország szépe, harmadik lett a Miss Európa szépségversenyen.

Forrás: Fortepan / Gábor Viktor

Molnár Csilla Andrea alig pár hónappal a végzetes 1986. július 10-e előtt hatalmas sikert aratott Máltán, ahol hazánkat képviselte a Miss Európa szépségversenyen – írja a Ripost.

Az akkor 17 éves szépség az első körben maximális pontot kapott a zsűritől, de a második és harmadik helyen holtverseny alakult ki, így az öt legtöbb pontot kapott versenyzőt újra a színpadra hívták. Csilla így végzett a harmadik helyen.

Fotó: A legtöbb ponttal lett harmadik Máltán

A történet érdekessége, hogy a versenyre nem készítettek hivatalos koronát, hanem a magyar szépség koronáját adták kölcsön a magyar szervezők használatra. Így esett, hogy a győztes svéd lány, Raquel Bruhn fejére az ő koronája került.

Ekkor már csak öt hónap volt hátra a magyar szépség életéből, aki máig tisztázatlan körülmények között dobta el magától az életét 1986. július 10-én. Egyesek szerint azért akart véget vetni az életének, mert szigorú édesapja nem nézte jó szemmel, hogy beleszeretett egy nála jóval idősebb férfiba, míg mások úgy vélik, nem akart öngyilkos lenni, csak segélykiáltásnak szánta tettét.

Fotó: Fortepan / Gábor Viktor

Molnár Csilla a fonyódi családi házukban halálos adag gyógyszert vett be és fénye örökre kialudt...

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a baon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!