Ország-világ

2021.02.09. 22:50

Íme a 75 éves Nagy Feró intim titka, ez a teljes igazság

Kiderült a Beatrice frontemberének sok évtizedes titka: kiderült, mennyire van jelen az életében az intimitás négy évtized után!

Nagy Feró: csak az idő múlik, de nem öregszik

Forrás: Ripost / Markovics Gábor

Fotó: Markovics Gábor

Nagy Feró viszonylag ritkán beszél a magánéletéről és a szüleiről, pedig le sem tagadhatná, hogy székely származása vitte rá a lázadásra, sőt, a magánélete is hatással van.

A Beatrice frontembere több mint négy évtizede szereti kedvesét, Ágnest, és úgy véli első találkozásuk meg volt írva, odafent rendezték így.

Igaz, Feró erre csak utólag döbbent rá – írja a ripost.hu. A 75 éves énekes a Ripostnak adott exkluzív interjújában vallott őszintén a szerelmi életéről.

Ripost: Ha már a szerelem szóba került, hadd kérdezzem meg: a felesége, Ágnes hogyan viseli a nyakas, igazságkereső székely természetét? Több mint négy évtizede szeretik egymást. Ezt is odafönt rendezték el?

N.F.: Egyértelműen igen! Persze, erre csak utólag döbbentem rá. Amikor összekerültünk, ő mindössze 16 éves lányka volt. Ő erőltette a dolgot, én állandóan elhajtottam. Folyton azt kérdeztem magamtól: miért pont én kellek neki?

Ripost: Talán mert odavolt kora bálványáért, a rocksztárért, nem?

N.F.: Egy koncerten találkoztunk, de nem ő volt a rajongónk, hanem a barátnője! Ágnes mégis erőlködött, én menekültem. Három hónapig járt oda hozzánk, de mindig visszautasítottam, hiszen én már túl voltam akkor az első házasságomon is. Az egyik reggel újra megjelent. Én még nagyon álmos voltam, korán volt, de ezúttal nem mondtam neki nemet.

Ripost: Térjünk csak vissza arra, hogyan viselte el Ágnes a magánéletben a maga lázadó természetét! Miért akart Ágnes öngyilkos lenni?

N.F.: Terhes lett tőlem, a gimibe se járt be. Akkoriban egy fillérem sem volt, fel sem merült a családalapítás gondolata. Miből tartok el egy családot? El akartuk vetetni a babát, de már nem lehetett. Sírva jött ki a kórházból, akkor mondta, hogy meg akarja ölni magát. Mentünk hazafelé és közöltem vele: az én gyermekemmel a szíve alatt biztosan nem végez magával! Inkább elveszem feleségül. Így is lett. Nem állítom, hogy könnyű volt neki az elmúlt negyven év a makacs székely mellett, de sosem mondta, hogy megbánta volna, hogy hozzám jött.

Ripost: Szoktak még csókolózni négy évtized után?

Én nagyon szívesen megcsókolom őt, más kérdés, hogy hagyja-e!

Az az igazság, hogy 75 évesen egy férfi már félig-meddig inkább viccesen beszél az intimitásról. Már nem számít tragédiának az, ami negyven évesen még annak tűnik, ha valami nem úgy sikerül. Ennél sokkal fontosabb dolgok is vannak, a gyerekek és az unokák. Velük nem tudok betelni.

A teljes interjú a Ripost keddi lapszámában jelent meg.

Címkék#Nagy Feró

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a baon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!