Te felismered őt?

2021.02.06. 12:40

Hajtóvadászatot indított a rendőrség! Égre-földre keresik ezt a férfit, veszélyes lehet

Egy veszélyes férfi megtalálása miatt körözést adott ki a rendőrség. Paun Róbertet emberölési üggyel kapcsolatban keresik.

Forrás: Shutterstock

Fotó: Shutterstock

Pénteken hajnalban egy tatabányai lakásból segélykérések, kiabálások hallatszottak, ezért valaki bejelentést tett. A kiérkező rendőrök a lakásban egy halott férfit találtak – írja a police.hu

A helyszíni szemle adatai alapján idegenkezűség okozta a halálát, ezért lehet veszélyes a képen látható férfi. A Komárom-Esztergom Megyei Rendőr-főkapitányság Bűnügyi Osztálya emberölés miatt indított büntetőeljárást.

Fotó: police.hu

A nyomozás során olyan információ merült fel, hogy a bűncselekménnyel kapcsolatba hozható a 24 éves Paun Róbert ceglédi lakos.

Az eset részleteivel kapcsolatban a Kemma.hu azt írja, a szomszédok nem sokkal hajnali 3 óra után hívták ki a rendőrséget, akiket a lakásból kiszűrődő jajkiáltások, segélykérések és dulakodás hangjai vertek fel álmukból. A helyszínre érkező rendőrök már csak egy halott férfit találtak a lakásban, testén több sérüléssel.

A rendőrség felhívja a figyelmet, hogy aki felismeri, önállóan ne próbálja meg feltartóztatni, hanem azonnal értesítse a rendőrséget, mert veszélyes lehet a férfi.

Frissítés!

A Komárom-Esztergom Megyei Rendőr-főkapitányság közölte, hogy feladta magát a rendőrségen a tatabányai gyilkosság ügyében körözött férfi vasárnap délelőtt. A police.hu azt írja, hogy az elszámoltatása folyamatban van.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a baon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!