ez kibírhatatlan

2021.02.24. 15:45

Gyászoló szülők: „Bölcsis ebéd közben fulladt meg a kislányunk”

A kétéves kislányt még beszállították a közeli gyermekkórházba, de az orvosok már nem tudták megmenteni az életét.

Forrás: Shutterstock / illusztráció

Fotó: Shutterstock

Megfulladt egy kétéves kislány a bölcsődei ebédelés közben. A rendelkezésre álló információk szerint a tragédia még múlt pénteken történt. A németországi Rostockban található bölcsi dolgozói azonnal a gyermek segítségére siettek, megpróbálták az újraélesztést is, de nem jártak sikerrel – írta a Ripost.

A helyi ügyész megerősítette a hírt az esetről, Harald Nowack azonban sietett leszögezni, hogy nincs jel idegenkezűségre, nagy valószínűséggel a kislány egy szerencsétlen baleset áldozata lett.

A rendőrség közölte, hogy további tájékoztatást csak a boncolás elvégzése után adnak. Ez segíthet majd abban ugyanis, hogy minden kétséget kizáróan meg tudják állapítani a halál okát. Feltételezések azonban már így is vannak. A legolvasottabb német napilap, a Bild arról ír, hogy egy másik édesanya, akinek a gyermeke ugyanebbe a bölcsődébe jár, arról beszélt, hogy virsli volt ebédre. A feltételezések szerint könnyen lehet, hogy a kétéves kislány torkán akadt egy falat, ami fulladáshoz vezetett.

A gyermeket még beszállították a közeli kórházba, de az orvosok sem jártak már sikerrel az újraélesztési kísérletek során. Ők már csak a halál beálltát tudták megállapítani.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a baon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!