Szponzorált tartalom

2021.06.19. 16:54

Fiesztázzon, sziesztázzon Algyőn!

A Szeged melletti településen minden adott a tökéletes kikapcsolódáshoz. Az algyői Borbála Fürdő egyszerre kínálja az önfeledt pancsolást és a háborítatlan feltöltődést. A Levendula Hotel és Étterem – csöppnyi provence-i hangulatot varázsolva a Tisza mellé – az aktív pihenés feltételeit teremti meg.

Fotó: Nemeth Norbert

Szálloda az algyői levenduláshoz

Az algyői Levendula Hotel és Étterem kényelmét, nyugalmát, hangulatát és ízeit látni, érezni kell! A hotel és étterem vendégeként szippantson egy mélyet a szomszédos levendulás illatos levegőjéből, és élvezze a vidéki romantika varázsát! Harapjon bele a házilekváros kenyérbe, kortyoljon egyet a friss levendulaszörpből, és lazítson! Szeged közelsége és a kiemelten jó megközelíthetőség mellett itt megtalálja a tradicionális és a modern ételek választékát is. Kirándulásokat tervezhet, hódolhat sportszenvedélyeinek, fürdőzhet, szaunázhat kedvére. Ráadásul állatbarát helyként a család kevenc négylábúját is szívesen látják! Ha olyan helyre vágyik, ahol családias, barátságos légkörben pihenheti ki magát, tegye ezt a Tisza közvetlen közelében, vidéki hangulattal megspékelve! Élete legfontosabb napjára keresi a megfelelő helyet? Válassza a Tisza mellé pöttyintett provencei hangulatot! A Levendula Hotel vállalja esküvők, lakodalmak teljes körű lebonyolítását 200 főig – a szabad időpontok függvényében. Ha otthon tartana ballagást, családi rendezvényt, házhoz szállítják a levest, a sültes tálat, a pörköltet!

Strandolás a Borbála Fürdőben

Elérhetőségek: Borbála Gyógyfürdő Algyő: Cím: 6750 Algyő, Sport u. 9.

E-mail-cím: [email protected]

Algyői Levendula Hotel és Étterem: +36-20/284-0494; +36-62/765-975 [email protected]

Igényes, tiszta környezet, folyamatosan fertőtlenített gyógy- és élménymedencék, ingyenes parkolás. Május 1. óta a Borbála Fürdő valamennyi medencéjében csobbanhat! Ezentúl a vendégek a megújult beléptetőrendszeren keresztül jutnak be a strand területére: a járványhelyzet alatt lecserélték a karórás rendszert, és visszatértek a gazdaságosabb kulcsos módszerre. Megújult a szaunarészleg, szivattyúcsere történt, így a jövőben a legjobb minőségben működnek az élményelemek. Megmaradt az algyői lakosoknak járó kedvezmény: ők továbbra is fél áron használhatják a fürdőt. Az úszómedence kiválóan alkalmas akár egy reggeli frissítő úszásra egy munkával teli nap után. Zárja ki a külvilágot a wellnessfunkciókkal ellátott élménymedencében, és élvezze a kikapcsolódás és a több masszázselem által nyújtott örömöket!

A kültéri gyógyvizes medence élményelemeket is tartalmaz. A bababarát vízzel üzemeltetett gyerekpancsolóban a nagyobb gyerekek játszhatnak, a legkisebbek pedig önfeledten pancsolhatnak. A belépőjegyek árai az átlagos családok pénztárcájához igazodnak. A parkolás ingyenes.

Hősök Hete a Borbálában

Nyáron három tábor is várja a gyerekeket a Borbála Fürdőben. A július 5–9. közötti Hősök Hetére a 7–14 évesek jelentkezhetnek. Itt a délelőtt a szakmai programoké: a tábor különlegessége, hogy minden egyes programon egy-egy igazi hős is részt vesz, a rendőrökön a vízimentőkön át a tűzoltókig. Lesz vízlocsolás valódi tűzoltókkal, kerékpáros ügyességi pálya rendőri irányítással, játék igazi rendőrkutyákkal. A résztvevők beülhetnek a vízimentők hajójába és kipróbálhatják a mentőeszközöket; megtanulhatják, hogy mire vigyázzanak a vízparti nyaralás során. Augusztus 16–19. és augusztus 23–27. között Óvi Tábor fogadja a 4–7 éveseket. A táborok fő alaptevékenységei mellett kézműves-foglalkozások, mesenézés, ügyességi feladatok szórakoztatnak. Az uszodában megjelenik pluszprogramként a strandolás és az úszásoktatás. Jelentkezni a fürdő pénztárában, telefonon lehet: +36-62/517-520, illetve a [email protected] e-mail-címen.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a baon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!