Szponzorált tartalom

2021.06.19. 16:36

Éljen a gyógyvizek erejével!

A kikapcsolódás és a feltöltődés megannyi formáját kínálja a szegedi Napfényfürdő Aquapolis, ahol a rehabilitáció találkozik a fürdőzés élményével.

Fotó: Camera Kft.

A Dél-Alföld legnagyobb fürdőkomplexumának életében a 2021-es év több változást is hozott. A külcsín mellett a szolgáltatásaiban is megújul a Forrás Spa, és immáron Dóra Fürdőgyógyászati Központ néven, a Vasútegészségügyi Non-profit Közhasznú Kft. szak-mai irányítása alatt újraindul a gyógyászati részleg is. A spa részleg a közelmúltban két rendkívül értékes termékcsaláddal gazdagodott.

A testkezelések kizárólag a SPA du Monde Paris termékeivel valósulnak meg, amelyek ha-tóanyagaiban egzotikus növények és gyümölcsök, valamint ázsiai fűszerek keverednek. A ragyogó arcbőrt pedig a Selvert Thermal kozmetikai márka szavatolja, amely a Svájci-Alpok és a Pireneusok termálvizét állítja a szépség szolgálatába.

A 2021. július 2-án nyílt nappal induló Dóra Fürdőgyógyászati Központ balneológiai kezelései a Nap-fényfürdő Aquapolis kiemelt értékére, a Dóra-kút nátrium-hidrogénkarbonátban és metakovasavban gazdag gyógyvizére épülnek. A tb-támogatott száraz-földi és balneológiai keze-lések további gyógyászati kezelésekkel kiegészülve, szakorvosi felügyelet mellett közel 2000 négyzetméteren zajlanak majd.

A rehabilitáció támogatásához a fürdő-komplexum kedvezményes belépővel járul hozzá. A létesítményen belül fekvő, ún. nappali kórház továbbra is 14 db kétágyas szobával szolgálja a kezelések közötti zavartalan pihenést és gyógyulást. Napfényfürdő Aquapolis Szeged – élmények a meg-újulás, a szépség és az egészség jegyében!

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a baon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!