23°
23°
11°

Újra Kecskeméten a Magyar Nemzeti Cirkusz!

Szerdán mutatja be premier előadását a Magyar Nemzeti Cirkusz a kecskeméti közönség előtt. A nemzeti színű sátrukat ezúttal is a Vízműdomnál állítják fel, ahol a közönség május 17. és május 28. között tekintheti meg a 11 világszámból álló idei műsorukat. (X)

Ifj. Richter József és 70 fős társulata több mint 60 állattal várja az igényes szórakozásra vágyó közönségét. Műsorukban a cirkuszvilág legnagyobb sztárjait vonultatják fel, valamennyi produkció világszínvonalú. Látható többek között az a három világszám is, melyeket ifj. Richter Józsefék a jövő évi Monte Carlo-i cirkuszfesztiválon mutatnak be, valamint igazi különlegességként a repülő motorosok a sátor kupolájában a közönség felett szaltóznak majd motorjaikkal.

Egy kis kedvcsináló a közel két és fél órás műsorhoz. A közönség megtekintheti a Richter csoport új Repülő emberek az orosz hintáról című produkcióját, René Casselly jr. vadonatúj produkcióját Mambóval, Bettyvel, Nandával, Tongával és Kimbával, az öt afrikai elefánttal, Juan Pablo Martinez Tempó, tempó, tempó! zsonglőr produkcióját Mexikóból. Rosi Hochegger két számot is előad, először a Monte Carlo-i Cirkuszfesztivál Ezüst díjas világ legjobb kutya revűjét, majd a szintén Monte Carlo-i Cirkuszfesztivál Ezüst díjas komikus lódiomítását, amikor is vicces lovával, Scout-tal lép a manézsra. Magyarországon először mutatja be a The Michels bohóccsoport a vizes tréfáját, valamint a Kenia Boys, a nyolc afrikai akrobata a legújabb produkcióját.

Igazán különlegesnek és látványosnak ígérkeznek Richter József Jr. produkciói, melyek mindegyikét felkérték a 2018-as Monte Carlo-i Cirkuszfesztiválra. A Pas de deux-t, avagy balett a lóhátont Merrylu és Richter József jr. közösen adják elő. A világ legnagyobb egzotikus állatprodukciójában Richter József Jr. két elefánton áll, miközben a lába alatt bújnak át az állatok, majd végezetül 32 állat (tevék, zebrák, lámák, elefántok, zsiráfok) egyszerre búcsúzik a porondon. A Richter József vezette Richter csoport, az egyetlen magyar Arany Pierrot-díjas lovasakrobata-csoport produkciója igazi Hungarikum. A vágtató lovak hátán szaltóznak az egyikről a másikra, tradicionnális magyar viseletben, magyar zászlóval.

Az egész estét betöltő világszínonalú műsor zárásaként pedig a Sky Fighters, az Fmx motosok extrém cirkuszi világszámát tekintheti meg a közönség. Több mint 20 méteres ugrásokat végeznek a motorosok a cirkusz porondja felett. Ilyet még a hazai közönség soha, sehol nem láthatott. A műsort idén is élő zene kíséri, nyolc tagú zenekaruk Lady Masallah afrikai énekesnővel.

A Magyar Nemzeti Cirkusz társulata május 20-án, szombaton 11 órakor parádés felvonulást tart a Vízműdombtól a belvárosig és vissza.

Előadások:

2017. május 17-től 28-ig

Hétköznap: 18.00
Szombat: 15.00 és 18.00
Vasárnap: 11.00 és 15.00

Május 22. 23. (hétfő-kedd) szünnap

A Petőfi Népe olvasói a Magyar Nemzeti Cirkusz május 17-ei kecskeméti előadását 70% kevezménnyel nézhetik meg. A páros belépőjegy 9000 forint helyett most csak 3000 forint! Jegyek korlátozott számban az ügyfélszolgálati irodában vásárolhatók meg, a Lestár tér 2. szám alatt. Tel.: 76/506-818.

 

 

Legolvasottabb

1
Traffipax Bács-Kiskun megyében
2
A drog miatt kong a vészharang Majsán
3
Baleset lett az előzésből
4
Az utcán kapta el a körözött bűnözőt a biztonsági őr
5
Négyes karambol az 52-esen
felfedezés
Leprás csontokat találtak Abonyban
Serie A / 11 perce
Nápolyba látogat az Inter
Újabb rangadó vár a listavezető Napoli csapatára, amely a második helyezett Internazionalét fogadja az olasz labdarúgó-bajnokság hétvégi, kilencedik fordulójában.
Gyász
Mély fájdalommal tudatjuk mindazokkal, akik ismerték és szerették, hogy drága jó feleségem, édesanyám, nagymamánk MADÁR IMRÉNÉ Szül.: Sinka Erzsébet életének 91. évében elhunyt. Temetése 2017. október 26-án, 10.30 órakor lesz a székesfehérvári Béla úti temetőben. Köszönjük mindazoknak, akik utolsó útjára elkísérik, gyászunkban együttérzéssel osztoznak. Búcsúzás legfeljebb egy szál virággal. A gyászoló család.
"A legnagyobb méltósággal viselte betegségét, nem érdekelte Őt csak a szerető családja." Tudatom veletek, hogy szerető feleségem SZÁVA ISTVÁNNÉ Lővei Mária kecskeméti lakos, 60 éves korában elhunyt. Utolsó útjára 2017. október 25-én, 14.00 órakor kísérjük a kecskeméti Köztemetőben. Minden külön értesítés helyett. A gyászoló család.
Megrendülten tudatjuk, hogy SASVÁRI GYULA életének 70. évében elhunyt. Hamvainak elhelyezése 2017. október 25-én, 9.45 órakor lesz a kecskeméti Köztemető főbejáratánál a P/62 urnafalában.
"Szíved már nem fáj, a miénk vérzik, a fájdalmat az élők érzik." Fájó szívvel tudatjuk, hogy KOLLÁTH ISTVÁN a Mezőgép (Agrikon) volt dolgozója 62 éves korában elhunyt. Temetése 2017. október 25-én, 15.00 órakor lesz a kecskeméti Köztemetőben. Minden külön értesítés helyett. Részvétnyilvánítás mellőzését kérjük. Köszönetet mondunk mindazoknak, akik utolsó útjára elkísérik. A gyászoló család.
Ott van a keresztrejtvény vízszintes sorában ott a nap melengető sugarában ott van a strand zöld fövenyén ott a vízcseppek tengerén ott van a régi porlepte könyveken ott van a szúrágta templomi csendekben ott van a rántást kavaró fakanálban ott van a karácsony fahéjillatában ott a polcokon mosolygó befőtthalmokon ott a 12-es buszjáraton és itt van a lehető legközelebb: itt van a nagylányom derűs mosolyában és itt a kisebbik csigahajában. Múlhatatlan szeretettel emlékezem csodálatos édesanyámra GÁBOR ÁRONNÉ Baranek Mária Katalinra halálának szomorú 10. évfordulóján. Lánya: Füléné Gábor Ildikó
"Néma gyász a lelkünket beborítja, nincs semmi, ami hiányod pótolja. Megszűnt Számodra a földi lét, pedig csodákról álmodtunk még. Tovább élsz bennünk és minden emléked; amíg csak élünk, szeretünk Téged!" Fájdalommal tudatjuk mindazokkal, akik ismerték és szerették, hogy PRIKKEL SÁNDORNÉ Végh Julianna Mária életének 74. évében, 2017. október 16-án elhunyt. Búcsúztatása 2017. október 25-én, 10.45 órakor lesz a kecskeméti Köztemetőben. Pihenni tértél, nyugodj hát békében Drága Anyukám, Nagyi, Dédi!
Magyar Érdemrend / 32 perce
Magas állami kitüntetést kapott az Esterházy-kegyhely létrehozója
többek közt / 45 perce
Hollywoodi elismerést kap a Szárnyas fejvadász 2049 is
vb 2018 / 1 órája
Putyin meghívta az eltiltott Blattert és Platinit
Október 23. / 1 órája
A szabadságért és függetlenségért újra és újra meg kell küzdeni
vérszomjas teremtmény / 2 órája
Ez az aligátor cápát eszik (videó)
Kiskunhalas / 2 órája
Pillekőből készültek térbútorok