22°
23°
11°

Kwik Fit – Az autósok új partnere

Márkafüggetlenség, bejelentkezés nélküli fogadás, kiváló ár-érték arány, európai garancia – röviden így jellemezhetnénk a Kwik Fit Gumi- és Autószervizt, mely hivatalosan is megnyitotta kapuit Kecskeméten, az Izsáki út 20. szám alatt.

Az M+F Autó Kft. mindig képes volt a fejlődésre, nyitott volt az újdonságokra, ahogyan azt az elmúlt évtizedekben már többször is bizonyította. Mészáros György ügyvezető több mint négy évtizedes – autóiparban eltöltött –  tapasztalattal lépett kapcsolatba a Kwik Fit hálózattal. A Kwik Fit 40 éves múlttal mára Európa egyik legnagyobb márkafüggetlen gumi- és autószerviz hálózata. Több mint 1000 üzlettel van jelen Európában. Magyarországon néhány éve lépett piacra, a kecskeméti szerviz a hazai hálózat tizedik tagja. Az ügyfélcentrikusság alapelvét követi, melyhez speciális szaktudás, modern technikai tudás és kitűnő ár-értékarány társul.

Az ünnepélyes szalagátvágás

A Kwik Fit szerviz megnyitó ünnepségén Trokán Péter színművész, Mészáros úr barátja köszöntötte a vendégeket. Hangsúlyozta: Mészáros György és csapata mindig is képes volt a megújulásra. Stabil alapokra építkezhetnek: a régi munkatársakra, a kiváló szerelő szakemberekre.

Mészáros György, az M+F Autó Kft. ügyvezetője

Mészáros György elmondta, nem fél a változásoktól, hiszen egész életünk erről szól. A Kwik Fit-ben komoly partnert ismert meg. Négy évtizedes tapasztalatuk megfelelő biztosítékot jelent számára ahhoz, hogy saját autós tapasztalatával hosszú távon dolgozhassanak együtt, közös új célok eléréséért.

A megnyitó ünnepi pillanatát fokozta a kecskeméti Brill Art tánciskola két fiatal növendéke, Szabó Barnabás és Geiger Vivien látványos társastánc bemutatója.

Matt Cannon, a Magyarországi régió fejlesztési vezetője

A Kwik Fit részéről három vezető érkezett a megnyitóra. Matt Cannon, a Magyarországi régió fejlesztési vezetője örömét fejezte ki, amiért egy újabb partnert köszönthetnek a hazai hálózatban. Ehud Reuveni, a Kwik Fit Magyarország ügyvezetője kiemelte, cégénél csak magyar munkavállalók dolgoznak, akik magyar embereket szolgálnak ki. Céljuk a piacvezető szerep elérése. Az autópiachoz hasonlóan nekik is folyamatosan fejlődni kell. Munkatársaikkal teljes körű szervizszolgáltatást nyújtanak márkafüggetlen személygépkocsik és kisteherautókra egyaránt.

Marx Károly, a hazai hálózat működési vezetője

Marx Károly, a hazai hálózat működési vezetője ismertette a vendégekkel a
Kwik Fit 5 ARANYSZABÁLYÁT.

1. MÁRKAFÜGGETENSÉG
2. BEJELENTKEZÉS NÉLKÜLI FOGADÁS
3. NINCS ELKÖTELEZETTSÉG – amellett, hogy kivizsgálják az adott problémát, az egész autó állapotát felmérik, és árajánlatot adnak az esetleges további javításokra. Az ügyfélnek azonban nincs megrendelési kötelezettsége.
4. EURÓPAI GARANCIA 
5. CSAK AZT CSERÉLIK, AMI SZÜKSÉGES

Mindezen felül olyan extra szolgáltatásokat nyújtanak ügyfeleiknek, melyet sehol máshol nem kapnak.

– fékbetét-garancia: aki egyszer már cseréltetett fékbetétet a szervizben, ingyenesen cserélik ki a fékbetétjét, ahányszor csak szükséges.
– defektgarancia: defekt esetén ügyfeleik számára – ha lehetséges a javítás – ingyen megjavítják az abroncsot.
– partnerkártya: egyedi kedvezményekre jogosítja az autótulajdonosokat
– saját, vagy Kwik Fit szervizkönyv-vezetés

Végül az ünnepségen az M+F Autó Kft. további két partnere mutatta be profilját. A Cofidis Áruhitel új üzletága az autóhitelezés. Immár 30 ezer forinttól igényelhető szervizszolgáltatás is. Az Europ Assistance pedig egész Európában segítséget nyújt meghibásodás vagy baleset esetén.
Az ünnepség zárásaként került sor a megnyitó szalagelvágásra, majd minden kedves meghívottat, érdeklődőt meginvitáltak az állófogadásra.

A szerviz korszerűen felszerelt

Kwik Fit szerviz
Kecskemét, Izsáki út 20.
Tel: 06-76/502-600, 06-30/349-5834
Nyitvatartás: hétfőtől péntekig 7-16 óráig
www.kwikfit.hu

 

 

Legolvasottabb

1
Traffipax Bács-Kiskun megyében
2
A drog miatt kong a vészharang Majsán
3
Baleset lett az előzésből
4
Az utcán kapta el a körözött bűnözőt a biztonsági őr
5
Négyes karambol az 52-esen
Magyar Érdemrend
Magas állami kitüntetést kapott az Esterházy-kegyhely létrehozója
Django / 25 perce
Palya Bea a Francia Intézetben lép fel
Az intézet a 2017-es Berlinale nyitófilmjeként debütált alkotással zárja Az érzékelés birodalma című sorozatát. Az eseményen fellép az énekesnő is.
Gyász
Mély fájdalommal tudatjuk mindazokkal, akik ismerték és szerették, hogy drága jó feleségem, édesanyám, nagymamánk MADÁR IMRÉNÉ Szül.: Sinka Erzsébet életének 91. évében elhunyt. Temetése 2017. október 26-án, 10.30 órakor lesz a székesfehérvári Béla úti temetőben. Köszönjük mindazoknak, akik utolsó útjára elkísérik, gyászunkban együttérzéssel osztoznak. Búcsúzás legfeljebb egy szál virággal. A gyászoló család.
"A legnagyobb méltósággal viselte betegségét, nem érdekelte Őt csak a szerető családja." Tudatom veletek, hogy szerető feleségem SZÁVA ISTVÁNNÉ Lővei Mária kecskeméti lakos, 60 éves korában elhunyt. Utolsó útjára 2017. október 25-én, 14.00 órakor kísérjük a kecskeméti Köztemetőben. Minden külön értesítés helyett. A gyászoló család.
Megrendülten tudatjuk, hogy SASVÁRI GYULA életének 70. évében elhunyt. Hamvainak elhelyezése 2017. október 25-én, 9.45 órakor lesz a kecskeméti Köztemető főbejáratánál a P/62 urnafalában.
"Szíved már nem fáj, a miénk vérzik, a fájdalmat az élők érzik." Fájó szívvel tudatjuk, hogy KOLLÁTH ISTVÁN a Mezőgép (Agrikon) volt dolgozója 62 éves korában elhunyt. Temetése 2017. október 25-én, 15.00 órakor lesz a kecskeméti Köztemetőben. Minden külön értesítés helyett. Részvétnyilvánítás mellőzését kérjük. Köszönetet mondunk mindazoknak, akik utolsó útjára elkísérik. A gyászoló család.
Ott van a keresztrejtvény vízszintes sorában ott a nap melengető sugarában ott van a strand zöld fövenyén ott a vízcseppek tengerén ott van a régi porlepte könyveken ott van a szúrágta templomi csendekben ott van a rántást kavaró fakanálban ott van a karácsony fahéjillatában ott a polcokon mosolygó befőtthalmokon ott a 12-es buszjáraton és itt van a lehető legközelebb: itt van a nagylányom derűs mosolyában és itt a kisebbik csigahajában. Múlhatatlan szeretettel emlékezem csodálatos édesanyámra GÁBOR ÁRONNÉ Baranek Mária Katalinra halálának szomorú 10. évfordulóján. Lánya: Füléné Gábor Ildikó
"Néma gyász a lelkünket beborítja, nincs semmi, ami hiányod pótolja. Megszűnt Számodra a földi lét, pedig csodákról álmodtunk még. Tovább élsz bennünk és minden emléked; amíg csak élünk, szeretünk Téged!" Fájdalommal tudatjuk mindazokkal, akik ismerték és szerették, hogy PRIKKEL SÁNDORNÉ Végh Julianna Mária életének 74. évében, 2017. október 16-án elhunyt. Búcsúztatása 2017. október 25-én, 10.45 órakor lesz a kecskeméti Köztemetőben. Pihenni tértél, nyugodj hát békében Drága Anyukám, Nagyi, Dédi!
többek közt / 31 perce
Hollywoodi elismerést kap a Szárnyas fejvadász 2049 is
vb 2018 / 1 órája
Putyin meghívta az eltiltott Blattert és Platinit
Október 23. / 1 órája
A szabadságért és függetlenségért újra és újra meg kell küzdeni
vérszomjas teremtmény / 1 órája
Ez az aligátor cápát eszik (videó)
Kiskunhalas / 2 órája
Pillekőből készültek térbútorok
Baleset / 2 órája
Megvadult ló ugrott le a budai Várból, nem élte túl a zuhanást