-5°
-1°
-7°

Kocsis Tibi belekóstolt a sztárok életébe

Legolvasottabb

1
Társai kényszerítették a lányt, hogy vetkőzzön meztelenre és simogassa magát
2
Leégett egy keceli család háza, önerőből nem tudják újjáépíteni
3
Baleset az 52-esen: egy kamion és két kocsi ütközött össze (frissítve)
4
Órákon át feküdhetett magatehetetlenül az útszéli pocsolyában a halasi férfi
5
Méteres lángokkal égett az autó – senki sem állt meg segíteni
indul a hajrá
Választás 2018 – Félidőben a jelöltállítás
munkaerőhiány / 1 perce
Brexit – gazdasági visszaesést okozna az EU-állampolgárok bevándorlásának korlátozása
A Brit Iparszövetség (CBI) vezérigazgatója szerint "katasztrofális" hatást gyakorolna a brit gazdaságra, az EU-munkavállalók letelepedésének akadályozása.
Gyász
Hálás szívvel mondunk köszönetet mindazoknak, akik özv. ADORJÁN ANTALNÉ Sörös Mária temetésén megjelentek, sírjára koszorút, virágot helyeztek és mély fájdalmunkban velünk együtt éreztek. A gyászoló család.
HORVÁTH SÁNDOR agrármérnök (született Alpáron, 1937. január 14-én) kecskeméti lakos, február 16-án elhunyt. Temetése 2018. február 27-én, 11.45 órakor lesz a kecskeméti Köztemetőben. A gyászoló család.
"Küzdöttél, de már nem lehet, Csend ölel át és szeretet. Csak az hal meg, kit felednek, Örökké él, kit igazán szeretnek." Fájó szívvel tudatjuk mindazokkal, akik ismerték és szerették, hogy KARA ISTVÁNNÉ Méhesi Ilona kecskeméti lakos, 66 éves korában hirtelen elhunyt. Temetése 2018. február 28-án, 9.45 órakor lesz a kecskeméti Köztemetőben. Minden külön értesítés helyett. A részvétnyilvánítás mellőzését kérjük. A gyászoló család.
"Ne búsúljatok, Nekem már nem fáj semmi Ha eljön az este, csillagként tudok nektek üzenni. Tekintsetek fel az égre, ott fogok ragyogni, Szívetek egy darabja voltam, amit nem lehet pótolni." Mély fájdalommal tudatjuk mindazokkal, akik ismerték és szerették, hogy KOVÁCS KÁROLYNÉ Kulman Erzsébet Kecskemét, Matkói úti lakos 2018. február 15-én 79 éves korában elhunyt. Temetése 2018. február 26-án, 9.45 órakor lesz a kecskeméti Köztemetőben. Minden külön értesítés helyett. A részvétnyilvánítás mellőzését kérjük. Ezúton mondunk köszönetet mindazoknak, akik a temetésen megjelennek. A gyászoló család.
"Nem fogyatkozik, aki mindig ad: magát - kifosztva egyre gazdagabb!" Fájó szívvel tudatjuk mindazokkal, akik ismerték és szerették, hogy Dr. MAKAI JÁNOSNÉ Kovács Irma a KSH volt dolgozója kecskeméti lakos, 91 éves korában elhunyt. Búcsúztatása 2018. március 2-án, 14.00 órakor lesz a kecskeméti Köztemetőben. Minden külön értesítés helyett. Ezúton mondunk köszönetet mindazoknak, akik a búcsúztatáson megjelennek. A gyászoló család.
"Nincs már holnap, ennyi volt az élet. Sirassatok csendben, szívetekben élek." Fájó szívvel tudatjuk mindazokkal, akik ismerték és szerették, hogy AGÁRDI JÓZSEF a Phoenix Mecano volt dolgozója türelemmel viselt betegség után életének 59. évében váratlanul elhunyt. Temetése 2018. február 27-én, 10.45 órakor lesz a kecskeméti Köztemetőben. A gyászoló család.
"Bennünk él egy arc, egy végtelen szeretet, amit tőlünk soha senki el nem vehet. Telnek a hónapok, múlhatnak az évek, szívből szeretünk s nem feledünk Téged." BÁBA ISTVÁN PÁL pálmonostori lakos a Péteri tó egykori halásza halálának 4. évfordulójára. Szerető családja.
"Küzdelmes volt az út, mely most véget ért, Fáradt tested megpihenni tért. Végső utadra indulj megnyugodva, Szeretetünk elkísér égi otthonodba." Mély fájdalommal tudatjuk mindazokkal, akik ismerték és szerették, hogy SÁRÁNSZKI LAJOS hetényegyházi lakos, 2018. február 18-án, 71 éves korában elhunyt. Utolsó útjára 2018. február 28-án, 11.45 órakor kísérjük a hetényegyházi temetőben. A részvétnyilvánítás mellőzését kérjük. Ezúton mondunk köszönetet mindazoknak, akik a temetésen megjelennek. A gyászoló család.
"Tekintsetek fel az égre, ott fogok ragyogni, Szívetek egy darabja voltam, amit nem lehet pótolni." Isten akaratában megnyugodva, mégis fájdalomtól megtört szívvel tudatjuk mindazokkal, akik ismerték és szerették, hogy ÖKRÖS JÓZSEFNÉ Veres Julianna nyárlőrinci lakos, életének 91. évében hosszú betegség után elhunyt. Utolsó útjára 2018. február 26-án, 14.00 órakor kísérjük a nyárlőrinci Köztemetőben. Minden külön értesítés helyett. A gyászoló család.
"Vannak csillagok, melyeknek fénye világít a földön, mikor ők maguk már régen nincsenek a helyükön. Vannak emberek, akiknek csillogó emléke világít, amikor ők maguk már nincsenek köztünk. Ezek a fények csillognak és különösen, ha sötét az éjjel: mutatják az utat az embernek." Mély fájdalommal tudatjuk mindazokkal, akik ismerték és szerették, hogy GREGUS ISTVÁNNÉ Vörös Mária /A DRÁGA MAMI/ kecskeméti lakos, türelemmel viselt súlyos betegség után 2018. február 14-én, életének 90. évében eltávozott közülünk. Szerettünket római katolikus szertartás szerint 2018. február 27-én, 13.00 órakor helyezzük örök nyugalomra a kecskeméti Köztemetőben. A részvétnyilvánítás mellőzését kérjük. Ezúton köszönjük meg a temetésen való részvételt. A gyászoló család.
"Harcoltál a szeretetért, Küzdöttél az életedért. Elfáradtál s lehunytad a szemed, már csak a csend ölel át és ami él a szeretet." Mély fájdalommal tudatjuk mindazokkal, akik ismerték és szerették, hogy NAGY ZOLTÁN kecskeméti lakos, életének 83. évében elhunyt. Hamvait 2018. február 26-án, 14.00 órakor helyezzük sírba a kecskeméti Köztemetőben. Minden külön értesítés helyett. A részvétnyilvánítás mellőzését kérjük. A gyászoló család.
"Szíved már nem fáj, a miénk vérzik. A fájdalmat az élők érzik." Fájó szívvel tudatjuk mindazokkal, akik ismerték és szerették, hogy SCHLÉGL FERENCNÉ Réfi Mária kecskeméti lakos, 87 éves korában elhunyt. Temetése 2018. február 24-én, 10.45 órakor lesz a kecskeméti Köztemetőben. Minden külön értesítés helyett. Ezúton mondunk köszönetet mindazoknak, akik a temetésen megjelennek. A gyászoló család.
"Néma gyász a lelkünket beborítja, nincs semmi, ami a hiányod pótolja. Megszűnt Számodra a földi lét, pedig csodákról álmodtunk még. Tovább élsz bennünk és minden emléked; amíg csak élünk, szeretünk Téged!" Fájdalommal tudatjuk mindazokkal, akik ismerték és szerették, hogy KULLAI SÁNDOR kecskeméti lakos, életének 80. évében hosszú betegség után 2018. február 12-én elhunyt. Búcsúztatása 2018. február 26-án, 13.00 órakor lesz a kecskeméti Köztemetőben. Minden külön értesítés helyett. A részvétnyilvánítás mellőzését kérjük. A gyászoló család.
Hálás szívvel mondunk köszönetet mindazon rokonoknak, ismerősöknek, szomszédoknak, akik szeretett férjem, édesapám MARKÓ ISTVÁN temetésén részt vettek, sírjára koszorút, virágot helyeztek, fájdalmunkban velünk együtt éreztek. A gyászoló család.
Hálás szívvel mondunk köszönetet mindazoknak, akik SZÁZDI ISTVÁNNÉ Szabó Margit temetésén részt vettek, mély fájdalmunkban velünk együtt éreztek. Külön köszönetünket fejezzük ki Dr. Bagó Ferenc háziorvosnak és családtagjainak az áldozatos gyógyító munkájukért. A gyászoló család.
Mély fájdalommal tudatjuk mindazokkal, akik ismerték és szerették, hogy VARGA GERGELYNÉ Bódog Irén kerekegyházi lakos, 80 éves korában elhunyt. Temetése 2018. február 26-án, 11.45 órakor lesz a kecskeméti Köztemetőben. A részvétnyilvánítás mellőzését kérjük. A gyászoló család.
"Küzdöttél, de már nem lehet, a csend ölel át és a szeretet. Csak az hal meg, akit elfelednek, örökké él, akit igazán szeretnek." Mély fájdalommal tudatjuk mindazokkal, akik ismerték és szerették, hogy BAKONYI JÓZSEFNÉ Krupa Rózsa kecskeméti, volt kerekegyházi lakos, 70 éves korában elhunyt. Búcsúztatása 2018. február 23-án, 10.00 órakor lesz a kerekegyházi temető ravatalozójában. Minden külön értesítés helyett. Kérjük, részvétüket egy szál rózsával fejezzék ki! A gyászoló család.
"Bennünk él egy arc, egy végtelen szeretet, amit tőlünk soha senki el nem vehet. Telhetnek hónapok, múlhatnak évek, szívből szeretünk, s nem feledünk Téged!" Soha el nem múló fájdalommal emlékezünk BERENTE ISTVÁNNÉ Nagy Márta halálának 4. évfordulójára. Szerető családja.
Hálás szívvel mondunk köszönetet mindazoknak, akik NAGY JÁNOS és NAGY JÁNOSNÉ Major Anikó temetésén megjelentek, sírjára virágot, koszorút helyeztek, mély fájdalmunkban velünk együtt éreztek. A gyászoló család.
"Olyan hirtelen jött halálom, ki sem tudom mondani: Isten veled, családom!" Mély fájdalommal tudatjuk mindazokkal, akik ismerték és szerették, hogy KOVÁCS JÓZSEF kecskeméti lakos, 60 éves korában elhunyt. Búcsúztatása 2018. február 23-án, 9.45 órakor lesz a kecskeméti Köztemetőben. Minden külön értesítés helyett. Részvétnyilvánítás mellőzését kérjük. Ezúton mondunk köszönetet mindazoknak, akik a temetésen megjelennek. A gyászoló család.
engedmény / 36 perce
Bekerülhet a német kormányba Angela Merkel legfőbb párton belüli ellenlábasa
megragadták a pillanatot / 42 perce
Élő adásban szült a rádiós műsorvezető
első a biztonság / 49 perce
A Gucci félmillió dollárral támogatja az amerikai diákokat
immunerősítő / 1 órája
A gombában lévő speciális anyagok segítenek a rák kialakulásának visszafogásában
kiélezett verseny / 1 órája
A szakértő reménykedik a Testről és lélekről győzelmében
tengeri lelet / 2 órája
Több ezer éves korallokra bukkantak