-4°
-2°

Túlsúllyal küzd? Ezek a sportok segíthetnek!

Legolvasottabb

1
Balesetek, háztűz és kidőlt fák miatt riasztották a tűzoltókat
2
Három házban is cannabist termesztett a vadkerti férfi
3
Csúnyán összetört a BMW az 53-ason
4
Keresik a kecskeméti felakasztott kutya gyilkosát
5
Egy BMW gyulladt ki Kecskeméten (VIDEÓ)
a közönség is látta
A színpadra zuhant és meghalt a légtornász
FREKVENCIAELTÉRÉS / 27 perce
Késnek az órák: az európai áramrendszer a ludas
Várhatóan lesz időszak, amikor meg sietni fognak.
Gyász
"Bennünk él egy arc, egy végtelen szeretet, amit tőlünk soha senki el nem vehet. Telhetnek a hónapok, múlhatnak évek, szívből szeretünk, s nem feledünk Téged!" Soha el nem múló fájdalommal emlékezünk SÁRKÖZI LAJOSNÉ Terike halálának 3. évfordulójára. Szerető családja.
"Te, aki annyi szeretetet adtál, Te, aki mindig mellettünk voltál, örökre elmentél. Szereteted a szívünkben örökké él." Mély fájdalommal tudatjuk mindazokkal, akik ismerték és szerették, hogy PITYI ISTVÁNNÉ Szentgyörgyi Rozália kecskeméti lakos, 75 éves korában elhunyt. Hamvasztás utáni búcsúztatása 2018. március 22-én, 9.45 órakor lesz a kecskeméti Köztemetőben. Minden külön értesítés helyett. A részvétnyilvánítás mellőzését kérjük. A gyászoló család.
Isten akaratában megnyugodva, mégis fájdalommal teli szívvel tudatjuk, hogy SZABÓ LÁSZLÓNÉ Golovics Rozália lakiteleki (volt nyárlőrinci) lakos, életének 83. évében elhunyt. Utolsó útjára 2018. március 21-én, 14.00 órakor kísérjük a lakiteleki Köztemetőben. A gyászoló család.
Mély fájdalommal tudatjuk, hogy PUSKÁS ZOLTÁN nyugállományú alezredes kecskeméti lakos, életének 85. évében elhunyt. Búcsúztatása 2018. március 22-én, 11.45 órakor katonai tiszteletadással lesz a kecskeméti Köztemetőben. A részvétnyilvánítás mellőzését kérjük. Ezúton mondunk köszönetet mindazoknak, akik a temetésen megjelennek. A gyászoló család.
"A múltba visszanézve valami fáj, valakit keresünk, aki nincs már. Nélküled szomorú, üres a házunk, még most sem hisszük el, hogy hiába várunk." FELFÖLDI DEZSŐ orgoványi lakos halálának 10. évfordulójára. Szerető családod.
"A lélek és az emlék örök; csak az halt meg, akit elfelejtenek." MOLNÁR ISTVÁN halálának 5. évfordulóján el nem múló fájdalommal és örök szeretettel emlékezik: Szerető családja.
"A múltba visszanézve valami fáj, valakiket keresünk, akik nincsenek már. Nélkülük szomorú, üres a házunk, mert tudjuk, hogy Őket hiába várjuk." Édesapánk GYENES ISTVÁN 30 éves Édesanyánk GYENES ISTVÁNNÉ Révay Melinda 15 éves haláluk évfordulója alkalmából. Szerető gyermekeik és családjuk.
"Olyan csend van így nélküled, Hogy szinte hallani, Amit még utoljára Akartál mondani." Váci Mihály Mély fájdalommal tudatjuk mindazokkal, akik ismerték és szerették, hogy BODOR DEZSŐ JÁNOS életének 98. évében, 2018. március 10-én elhunyt. Búcsúztatása 2018. március 21-én, 14.00 órakor, a római katolikus egyház szertartása szerint, a kecskeméti Református Temetőben lesz. Gyászmise közvetlenül a temetés után a Piarista templomban. Soha el nem múló szeretettel gyászolják: négy gyermeke, menye, vejei, unokái, dédunokái, rokonai és tisztelői.
"Úgy mentél el, ahogy éltél, csendben és szerényen. Drága lelked nyugodjon békében!" Mély fájdalommal tudatjuk mindazokkal akik ismerték, hogy drága szerettünk SZÖLLŐSI ANTALNÉ Országh Irén helvéciai lakos, 87. évében elhunyt. Temetése 2018. március 21-én, szerdán 15.00 órakor lesz a kecskeméti Köztemetőben. Ezúton mondunk köszönetet mindazoknak, akik a temetésen megjelennek, fájdalmunkban velünk együtt éreznek. A gyászoló család.
"Számunkra Te soha nem leszel halott, örökké élni fogsz, mint a csillagok." Mély fájdalommal tudatjuk, hogy PAPP ISTVÁN tűzoltó 88 éves korában, türelemmel viselt betegség után elhunyt. Szeretett halottunk temetése 2018. március 22-én, 10.45 órakor lesz a kecskeméti Köztemetőben. A gyászoló család.
Fájó szívvel tudatjuk a közeli és távoli ismerőseinkkel, hogy drága édesapánk, nagypapánk GULYÁS KIS OTTÓ 89 éves korában elhunyt. Búcsúztatására 2018. március 20-án, 11.00 órakor kerül sor a kecskeméti Barátok Templomában. A szertartást követően a hamvakat szűk családi körben helyezzük el az Altemplomban. Kérjük, hogy részvétüket egy szál virággal róják le. A gyászoló család.
Mély fájdalommal tudatjuk, hogy szeretett feleségem, édesanyám, nagymamám, anyósom DOMJÁN KÁLMÁNNÉ Pannika hosszantartó begetség után 2018. március 5-én hirtelen elhunyt. Hamvasztás utáni temetése 2018. március 21-én, 13.00 órakor lesz a kecskeméti Köztemetőben. A gyászoló család.
Hálás szívvel mondunk köszönetet mindazoknak, a rokonoknak, barátoknak, szomszédoknak, ismerősöknek, akik KÜRTÖSI BALÁZSNÉ Szilvási Ida temetésén megjelentek, sírjára koszorút, virágot helyeztek, mély gyászunkban velünk együtt éreztek. A gyászoló család.
"Elrabolt tőlünk a szörnyű halál, elmentél, el sem búcsúztál. Fáradt tested megpihenni tér, jóságos lelked várja az égi bért. Ha tűrőké az Isten országa, a te lelkednek biztos az lett a hazája. Bocsáss meg, Uram, ha vétkezett, engedd, hogy vigyázzon ránk idelent." FÜLÖP LAJOS halálának 9. évfordulója alkalmából emlékezik: Felesége, lányai és unokái.
"Még látom, ahogy jössz felém, És érzem a kezed melegét, Nem búcsúztál, csak elmentél... Azóta érted ég a gyertyafény. Ha feljönnek a csillagok, Az egyikben tudom, hogy Te ragyogsz!" NÉMEDI-VARGA ISTVÁN halálának 2. évfordulójára. Szerető családja.
Szomorúan tudatjuk, hogy SOMOGYI JÓZSEFNÉ Szécsi Ilona kecskeméti lakos, életének 95. évében elhunyt. Hamvasztás utáni búcsúztatása 2018. március 21-én, 14.00 órakor lesz a kecskeméti Köztemető Szóróparcellájánál. Kérésére férje Somogyi Jószef hamvaival együtt temetjük. A gyászoló család.
"A múltba visszanézve valami fáj, valakit keresünk, aki nincs már. Nélküled szomorú, üres a házunk, még most sem hisszük el, hogy hiába várunk." Fájó szívvel tudatjuk mindazokkal, akik ismerték és szerették, hogy VARGA GERGELY Bono kecskeméti lakos, 71 éves korában elhunyt. Temetése 2018. március 20-án, 14.00 órakor lesz a kecskeméti Köztemetőben. Ezúton mondunk köszönetet mindazoknak, akik utolsó útjára elkísérik. A gyászoló család.
Fájdalomtól megtört szívvel tudatjuk, hogy szeretett édesanyánk, nagymamánk, dédikénk HAJAGOS JÁNOSNÉ Virág Mária lakiteleki lakos, életének 88. évében elhunyt. Temetése 2018. március 19-én, 10.00 órakor lesz a lakiteleki Köztemetőben, a római katolikus vallás szertartása szerint. A gyászoló család.
Köszönetet mondunk mindazon rokonoknak, akik SIPOS JÓZSEFNÉ Szöllősi Mária temetésén megjelentek, sírjára koszorút, virágot helyeztek, fájdalmunkban osztoztak. Külön köszönet a Városi Rendőrkapitányság vezetőségének és munkatársainak. A gyászoló család.
Fájó szívvel tudatjuk, hogy szerettünk Kassai Lajos szentesi lakos életének 91.évében elhunyt. Búcsúztatása 2018. március 22-én csütörtökön 14.00 órakor lesz a szentesi Kálvária temetőben. A gyászoló család.
Tenisz / 56 perce
Babos Tímea négy helyet rontott a világranglistán
Az LMP szerint / 1 órája
Gyurcsány részegen tárgyalt
Ha van kétmilliója / 1 órája
Akár ön is megveheti a ritka dinócsontvázat
Indian Wells-i tenisztorna / 2 órája
Del Potro győzte le idén először Federert
KISKUNHALAS / 2 órája
Halason tesztelik a magyar tűzoltóautót
tanácsadó lesz / 12 órája
89 évesen lemondott a hongkongi superman