-4°
-4°

Otthon sem vagyunk biztonságban

Legolvasottabb

1
Halálra égett egy ember a ladánybenei háztűzben (galéria)
2
Nyáron kezdik a körforgalom építését az aluljárónál
3
Forró víz alá tartotta kislányát az apa
4
Hívja a rendőröket, ha látta ezt a nőt!
5
Hercegszántói horror: 9 év börtönt kapott az anyagyilkos
könyök- és térdproblémák
Đjoković és Wawrinka is győzelemmel tért vissza
példaértékű / 13 perce
Pakisztáni vallási vezetők betiltották az öngyilkos merényleteket
Több mint 1800 pakisztáni muszlim vallási vezető közös vallásjogi döntésben, úgynevezett fatvában tiltotta be az öngyilkos merényleteket.
Gyász
"Felfogni a felfoghatatlant, nagyon fáj és nehéz. Örökké szívünkben tart a szeretet, és az emlékezés." Mély fájdalommal tudatjuk mindazokkal, akik ismerték és szerették, hogy KOVÁCS GYULA kecskeméti lakos, 70 éves korában, január 7-én elhunyt. Hamvasztás utáni búcsúztatása január 18-án, 13.00 órakor lesz a kecskeméti Köztemetőben. A résztvétnyilvánítás mellőzését kérjük. A gyászoló család.
"Elmentem, mert mennem kellett, de a szívetek mélyén örökké veletek leszek." Fájdalommal tudatjuk, hogy B. FARKAS JÓZSEF kecskeméti lakos, 79 éves korában elhunyt. Hamvasztás utáni búcsúztatása 2018. január 19-én, 9.45 órakor lesz a kecskeméti Köztemetőben. Minden külön értesítés helyett. A részvétnyilvánítás mellőzését kérjük. Ezúton mondunk köszönetet mindazoknak, akik a búcsúztatáson megjelennek. A gyászoló család.
"Pihenj, nyugodj csendesen békében, lelked üdve jelentsen erőt az élőknek!" Mély fájdalommal tudatjuk mindazokkal, akik szerették, tisztelték, ismerték, hogy MÁTÉ IGNÁCNÉ Sörös Mária kecskeméti lakos, életének 99. évében csendesen elhunyt. Hamvasztás utáni búcsúztatása 2018. január 19-én, 15.00 órakor lesz a kecskeméti Köztemetőben. Ezúton mondunk köszönetet mindazoknak, akik a búcsúztatáson megjelenésükkel kifejezik együttérzésüket. A gyászoló család.
"Az égő gyertyát nézem, Látom a fényben a léted, Az érzés oly megfogható, Várom, de nem nyílik az ajtó." BALÁZS ISTVÁN halálának 10. évfordulóján fájdalommal emlékezünk: felesége és gyermekei, ikertestvére és családja, és akik szerették.
"Emberi törvény kibírni mindent. S menni mindig tovább Még akkor is, ha nem élnek már benned Remények és csodák." (Hemingway) Fájdalomtól megtört szívvel, de Isten akaratában megnyugodva tudatjuk, hogy SOMODI BÉLA kecskeméti lakos, életének 77. évében elhunyt. Hamvasztás utáni búcsúztatása 2018. január 18-án, 11.45 órakor lesz a kecskeméti Köztemetőben. Ezúton kérjük hogy a szerettünktől egy szál virággal búcsúzzanak. A gyászoló család.
"Tiéd a csend, a nyugalom, Miénk a könny, a fájdalom. Akartunk mi annyi jót és szépet, De a sors életünkben, mindent összetépett." Mély fájdalommal tudatjuk mindazokkal, akik ismerték és szerették, hogy HEGEDŰS ZOLTÁN kecskeméti lakos, 49 éves korában elhunyt. Temetése 2018. január 18-án, 15.00 órakor lesz a kecskeméti Köztemetőben. Minden külön értesítés helyett. A részvétnyilvánítás mellőzését kérjük. A gyászoló család.
"Úgy mentél el, ahogy éltél, csendben és szerényen, Drága lelked nyugodjon békében." Mély fájdalommal tudatjuk mindazokkal, akik ismerték és szerették, hogy ORBÁN ISTVÁNNÉ Feldman Julianna helvéciai lakos, 79 éves korában elhunyt. Temetése január 18-án, 11.00 órakor lesz a helvéciai temetőben. Minden külön értesítés helyett. A részvétnyilvánítás mellőzését kérjük. A gyászoló család.
"Ismertem boldogságot és kínt, mindent mit egy ember kibír. Fáradt testem most pihenni tér, de rátok hagyom szívem szeretetét. Várnak most az égi csillagok, de tudjátok, hogy veletek vagyok." Mély fájdalommal tudatjuk, hogy szeretett férjem, édesapánk, nagypapánk, dédipapánk KISS SÁNDOR volt móricgáti lakos, 2018. január 10-én 88 éves korában hosszantartó betegségben elhunyt. Temetése 2018. január 17-én, 10.45 órakor lesz a kecskeméti Köztemetőben. Minden külön értesítés helyett. A gyászoló család.
Mély fájdalommal tudatjuk mindazokkal, akik ismerték és szerették, hogy özv. TAKÁCS KÁROLYNÉ Kállai Judit kecskeméti, volt Puskin utcai lakos, méltósággal viselt súlyos betegség után életének 90. évében elhunyt. Temetése 2018. január 18-án, 10.45 órakor lesz a kecskeméti Köztemetőben. A gyászoló család.
"Minden halandó. Az öröklét csak az Anyáknak adatott meg." Fájdalommal tudatjuk, hogy özv. SZARKA BALÁZSNÉ sz. Rátóti Mária kecskeméti lakos, életének 98. évében 2018. január 7-én visszaadta lelkét Teremtőjének. Sezrettünktől családi körben búcsúztunk el. Legyen e néhány sor köszönet és hála háziorvosának, ápolóinak és mindazoknak, akik ismerték és szerették és emlékét megőrzik. A gyászoló család.
Mély fájdalommal tudatjuk mindazokkal, akik ismerték és szerették, hogy FÖLDHÁZI IRÉN volt Petőfi Nyomda dolgozója 83 éves korában hirtelen elhunyt. Hamvait 2018. január 16-án, 14.00 órakor helyezzük örök nyugalomba a kecskeméti Köztemetőben. Ezúton kérjük a gyászolókat, szerettünktől egy szál fehér virággal búcsúzzanak. Minden külön értesítés helyett. A gyászoló család.
"Úgy mentél el, ahogy éltél, csendben és szerényen, Drága lelked nyugodjon békében." Mély fájdalommal tudatjuk mindazokkal, akik ismerték és szerették, hogy JUHÁSZ IMRÉNÉ Juhász Margit helvéciai lakos, 83 éves korában elhunyt. Temetése 2018. január 15-én, 10.00 órakor lesz a helvéciai temetőben. Minden külön értesítés helyett. A részvétnyilvánítás mellőzését kérjük. A gyászoló család.
"Te, aki annyi szeretetet adtál, Te, aki mindig mellettünk álltál, Te, aki sohasem kértél, csak adtál, örökre elmentél. Szereteted a szívünkben örökké él." Istennek megköszönve Őt tudatjuk mindazokkal, akik ismerték és szerették, hogy KOCSIS IRÉN Borika kecskeméti, volt Cserép u-i lakos, 97. évében, rövid szenvedés után elhunyt. Búcsúztatása január 13-án, 9.45 órakor a kecskeméti Köztemetőben lesz. Minden külön értesítés helyett. A gyászoló család.
Fájó szívvel tudatjuk mindenkivel, hogy fiunk BOGNÁR BENCE búcsúztatója 2018. január 13-án 13.00 órakor lesz a soltszentimrei Katolikus templomban. Részvétnyilvánítást egy szál virággal tegyék. Gyászoló család
"Te, aki annyi szeretetet adtál, Te, aki mindig mellettünk voltál, örökre elmentél. Szereteted a szívünkben örökké él." Mély fájdalommal tudatjuk, hogy drága édesanyánk, nagymamánk FEHÉR SÁNDORNÉ született Oskolás Julianna hetényegyházi lakos, 2018. január 6-án, életének 90. évében öröklétre szenderült. Felejthetetlen halottunk földi maradványait 2018. január 16-án, 11.45 órakor római katolikus szertartás szerint a hetényegyházi Köztemetőben helyeztetjük örök nyugalomra. A részvétnyilvánítás mellőzését kérjük. Minden külön értesítés helyett. A gyászoló család.
Mély fájdalommal tudatjuk mindazokkal, akik ismerték és szerették, hogy VIRÁGHNÉ TÓTH IRÉN kecskeméti lakos, 2018. január 3-án, 54 éves korában, hosszú betegség után elhunyt. Hamvasztás utáni búcsúztatása 2018. január 15-én, 10.45 órakor lesz a kecskeméti Köztemetőben. Minden külön értesítés helyett. A gyászoló család.
"Számomra az élet Krisztus, a halál pedig nyereség." Fájdalommal tudatjuk, hogy KISS ANTAL kecskeméti lakos, 93 éves korában elhunyt. Hamvasztás utáni búcsúztatása 2018. január 12-én, 15.00 órakor lesz a kecskeméti Köztemetőben. Minden külön értesítés helyett. A részvétnyilvánítás mellőzését kérjük. A gyászoló szerettei.
Ezúton értesítek mindenkit, aki ismert és szeretett, hogy 2017. december 19-én végleg elköltöztem. Az utam - saját kérésemre - a legszűkebb családi körben a kecskeméti Református Temetőben 4/1-7-4 véget ért. Tisztelettel és szeretettel: Honti Árpádné Kéri Erzsébet Pötyi
"Küzdöttél, de már nem lehet, a csend ölel át és a szeretet. Csak az hal meg, akit elfelednek, örökké él, akit igazán szeretnek." Ezúton tudatjuk mindenkivel, aki szerette és tisztelte, hogy ZSÁMBOKI FERENC 2017. december 28-án, 87 évesen csendesen, örökre elaludt. Felejthetetlen drága halottunkat 2018. január 10-én, 15.00 órakor helyezzük örök nyugalomra a kecskeméti Köztemetőben. A szerető család.
"Te, aki annyi szeretetet adtál, Te, aki mindig mellettünk álltál, Te, aki sohasem kértél, csak adtál, örökre elmentél. Szereteted a szívünkben örökké él." Mély fájdalommal tudatjuk mindazokkal, akik ismerték és szerették, hogy BÁTYAI PÉTERNÉ Kovács Ibolya városföldi lakos, 83 éves korában elhunyt. Hamvasztás utáni búcsúztatása 2018. január 15-én, 15.00 órakor lesz a kecskeméti Köztemetőben. Minden külön értesítés helyett. A gyászoló család.
baleset / 50 perce
Egymást érik a balesetek az M5-ös autópályán a havazás miatt
ládákba zárták / 1 órája
Hat védett kis pandát mentettek meg csempészektől Laoszban
folyamatos támogatás / 1 órája
Hoppál Péter: emelkedik a könyvtárak és a múzeumok látogatottsága
veszteség / 1 órája
Az elmúlt hatezer évben Európa erdeinek több mint fele eltűnt
elsüllyedt olajszállító / 1 órája
Környezeti katasztrófa fenyeget
Australian Open / 2 órája
Fucsovics a második fordulóban