27°
23°

A nap képe: száj nélkül is lehet élni?

ökölvívás
Vincze Miklós
Zarándó Péter továbbjutott az Eb-n
győzelem / 10 perce
Monacói Nagydíj: Hamilton lett az első
A 34 éves versenyzőnek ez az idei negyedik és pályafutása 77. futamgyőzelme.
Gyász
Köszönetet mondunk mindazoknak, akik szerettünket, BORBÉLY FERENCET utolsó útjára elkísérték, együttérzésüket fejezték ki és fájdalmunkban osztoztak. A gyászoló család.
Fájó szívvel tudatjuk, hogy KRÁNICZ GYÖRGY élelmiszeripari mérnök kecskeméti lakos, 73 éves korában elhunyt. Búcsúztatása 2019. május 31-én, 11.45 órakor lesz a kecskeméti Köztemetőben. Minden külön értesítés helyett. Köszönetet mondunk mindazoknak, akik a búcsúztatáson megjelennek, fájdalmunkban velünk éreznek. A gyászoló család.
Mély fájdalommal tudatjuk mindazokkal, akik ismerték és szerették, hogy KOVÁCS IMRÉNÉ Bozsó Erzsébet Julianna kecskeméti lakos, 80 éves korában elhunyt. Hamvasztás utáni temetése 2019. május 29-én, 10.00 órakor lesz a kecskeméti Református Temetőben. Részvétnyilvánítás mellőzését kérjük. A gyászoló család.
"Elvitted a derűt, a fényt s a meleget, Csak egy sugarat hagytál itt az emlékedet. Bennünk él egy arc és végtelen szeretet, Amit tőlünk, soha de soha senki el nem vehet. Hiányodat feldolgozni nem lehet, Csak próbálkozunk élni nélküled!" Soha el nem múló fájdalommal emlékezünk drága Édesanyánkra BILICZKI SÁNDORNÉ Papp Irénke halálának 7. évfordulójára. Zsolt, Anikó, Sándor, Laci, Andris és Emese.
Köszönetet mondok mindazoknak a rokonoknak, barátoknak, szomszédoknak, osztálytársaknak, ismerősöknek, akik testvérem DANICS RÓBERT búcsúztatásán részt vettek. Külön köszönetet szeretnék mondani mindazoknak, akik a nehéz időszak alatt mellettünk álltak. Gyászoló testvére: Kati.
Fájó szívvel tudatjuk mindazokkal, akik ismerték és szerették, hogy BENDA TIVADAR kecskeméti lakos, életének 85. évében hosszú súlyos betegség után elhunyt. Hamvasztás utáni búcsúztatása 2018. május 30-án, 13.00 órakor lesz a kecskeméti Köztemetőben. Minden külön értesítés helyett. A gyászoló család.
"Úgy mentél el, ahogy éltél, csendben és szerényen. Drága lelked nyugodjon békében!" Mély fájdalommal tudatjuk mindazokkal, akik ismerték és szerették, hogy nagynénénk FARAGÓ ERZSÉBET SÁRIKA életének 94. évében, 2019. május 14-én elhunyt. Hamvasztás utáni temetése 2019. május 27-én, 10.45 órakor lesz a kecskeméti Köztemetőben. Részvétnyilvánítás mellőzését kérjük. Minden külön értesítés helyett. Ezúton mondunk köszönetet mindazoknak, akik a búcsúztatáson megjelennek, mély fájdalmunkban velünk együtt éreznek. Külön köszönet az Őszirózsa Idősgondozó Otthon ápolóinak áldozatos munkájáért. Gyászoló család.
"Küzdöttél, de már nem lehet, csend ölel át és szeretet, Csak az hal meg, kit felednek, örökké él, kit igazán szeretnek." Mély fájdalommal tudatjuk mindazokkal, akik ismerték és szerették, hogy özv. ANTAL MIHÁLYNÉ Sáfrán Ilona ménteleki lakos, 88 éves korában, 2019. május 14-én, türelemmel viselt betegségben elhunyt. Temetése 2019. május 28-án, 9.45 órakor lesz a kecskeméti Köztemetőben. Minden külön értesítés helyett. Ezúton mondunk köszönetet mindazoknak, akik a temetésen megjelennek, mély fájdalmunkban velünk együtt éreznek. A gyászoló család.
Fájdalommal tudatjuk, hogy élettársam, édesapám KURUCZ JÁNOS FERENC kecskeméti lakos, 54 éves korában tragikus körülmények között elhunyt. Temetése 2019. május 28-án, 14.00 órakor lesz a kecskeméti Köztemetőben. Temetést követően gyászmisét tartunk a Piaristák templomában. A gyászoló család.
"Úgy mentél el, ahogy éltél, csendben és szerényen. Drága lelked nyugodjon békében." Mély fájdalommal tudatjuk, hogy ILLÉS JÁNOS kecskeméti lakos, életének 85. évében súlyos betegségben elhunyt. Temetése 2019. május 28-án, 13.00 órakor lesz a kecskeméti Köztemetőben. Drága szerettünk lelki üdvéért szentmise 2019. május 29-én, 07.00 órakor lesz a kecskeméti Nagytemplomban. Minden külön értesítés helyett. A gyászoló család.
"Annyira akartam élni, betegséget legyőzni, búcsúztam volna tőletek, de erőm nem engedett. Így búcsú nélkül szívetekben élhetek." Mély fájdalommal tudatjuk mindazokkal, akik ismerték és szerették, hogy KIS LÁSZLÓ lakiteleki lakos, életének 82. évében csendesen elhunyt. Temetése 2019. május 28-án, 11.45 órakor lesz a kecskeméti Köztemetőben. A részvétnyilvánítás mellőzését kérjük. Ezúton mondunk köszönetet mindazoknak, akik utolsó útjára elkísérik, mély fájdalmunkban osztoznak. A gyászoló család.
"Álmodtunk egy jót, egy szépet, de a kegyetlen halál mindent széjjeltépett. Úgy mentél el, ahogy éltél, csendesen, emberként." Mély fájdalommal tudatjuk mindazokkal, akik ismerték és szerették, hogy GYENES ZOLTÁN kecskeméti lakos, 38 éves korában, 2019. május 19-én, rövid súlyos betegségben elhunyt. Hamvasztás utáni temetése 2019. május 27-én, 9.45 órakor lesz a kecskeméti Köztemetőben. Minden külön értesítés helyett. A részvétnyilvánítás mellőzését kérjük. Ezúton mondunk köszönetet mindazoknak, akik a búcsúztatáson megjelennek, fájdalmunkban velünk együtt éreznek. A gyászoló család.
"Fájdalmunkat nem enyhítik a múló évek, mosoly mögött ott vannak a fájó könnyek. Gondolatban velünk vagy bármerre is járunk. tudjuk, hogy nem jössz és mi mégis várunk." FEKETE ISTVÁN karosszéria lakatos halálának 3. évfordulójára. Feleséged, gyermekeid, unokáid.
"Küzdöttél, de már nem lehet, a csend ölel át és a szeretet. Csak az hal meg, akit elfelednek, örökké él, akit igazán szeretnek." Fájó szívvel tudatjuk, hogy KOVÁCS JÓZSEF a volt Pincegazdaság dolgozója kecskeméti lakos, 66 éves korában hosszú betegség után elhunyt. Temetése 2019. május 27-én, 14.00 órakor lesz a kecskeméti Köztemetőben. Ezúton mondunk köszönetet mindazoknak, akik utolsó útjára elkísérik. A gyászoló család.
"Annyira akartam élni, betegséget legyőzni, búcsúztam volna tőletek, de erőm nem engedett. Így búcsú nélkül szívetekben élhetek." Mély fájdalommal tudatjuk mindazokkal, akik ismerték és szerették, hogy KÓCSÓ JÁNOS taxis hetényegyházi lakos, 63 éves korában hosszú szenvedés után elhunyt. Temetése 2019. május 27-én, 15.00 órakor lesz a kecskeméti Köztemetőben. A részvétnyilvánítás mellőzését kérjük. Ezúton mondunk köszönetet mindazoknak, akik utolsó útjára elkísérik, mély fájdalmunkban velünk együtt éreznek. A gyászoló család.
Szomorú szívvel tudatom mindazokkal, akik ismerték és szerették, hogy testvérem DANICS RÓBERT 59 éves korában, 2019. május 13-án elhunyt. Hamvasztás utáni búcsúztatása a kecskeméti Barátok templomában 2019. május 24-én, 13.00 órakor lesz. Hamvait a búcsúztatás után a templom urnatemetőjében helyezzük végső nyugalomra. Kegyeletüket kérem egy szál virággal róják le. Gyászoló testvére: Kati.
"A szív sajog, a fájdalom nő, nem hoz enyhülést a múló idő. Szomorú az út mely a sírodhoz vezet, hol megpinni tért jóságos szíved. Más lenne minden ha velünk lennél, tudjuk hogy nem jössz, de olyan jó várni, hazudni a szívnek hogy ne tudjon fájni." LOVAS LÁSZLÓNÉ Kéri Gizella halálának 6. évfordulójára. Szerető férjed és családod.
A feltámadás reményével tudatjuk, mindazokkal, akik ismerték és szerették, BOGNÁR FERENCNÉ Kátai Irént, hogy 84.évében elhunyt. Búcsúztatása 2019. május 24-én, 15.30 órakor lesz: Budapest 1134, Váci út 51/a.
A gyászoló család mély fájdalommal tudatja mindazokkal, akik ismerték és szerették, hogy BORBÉLY FERENC tanár életének 94. évében elhunyt. Kedves halottunktól 2019. május 24-én, 13.00 órakor veszünk búcsút a kecskeméti Köztemetőben. A gyászoló család.
Fájó szívvel tudatjuk mindazokkal, akik ismerték és szerették, hogy PARÁDI MIHÁLYNÉ Pásztor Piroska kecskeméti lakos, életének 94. évében elhunyt. Temetése 2019. május 24-én, 11.45 órakor lesz a kecskeméti Köztemetőben. A részvétnyilvánítás mellőzését kérjük. A gyászoló család.
Kelebia / 1 órája
A szórakozás mellett a kacsatermelés jövőjével is foglalkoztak (galéria)
Mester-Horváth Nikolett
a szerencséseknek igen / 1 órája
Az ember génjeitől is függ, lesz-e kutyája
DiCaprio producer lesz / 2 órája
Clint Eastwood filmre viszi az atlantai olimpiai drámát
Tűzoltótól a grafikusművészig / 2 órája
Együtt szavalták el a gyerekeknek József Attila Altatóját (videó)
balsejtelmek / 3 órája
Keresik a rejtélyes bálnapusztulás okait Szicíliában
óriási lehetőség / 4 órája
Jövőre magyar versenyzőknek is szurkolhatunk a Giro d'Italián?