17°
23°
13°

Tömegbaleset történt az M43-as úton

Szerda reggel Csanádpalota és Nagylak határátkelőhely közelében hét jármű ütközött össze a sűrű köd miatt. Négy ember a helyszínen meghalt, 13 embert kórházba szállítottak.

Az elsődleges adatok szerint két román kamion, két kisteherautó, egy román busz és két bolgár kisteherautó ütközött össze.

Győrfi Pál elmondta: a helyszínre Csongrád és Békés megyéből érkeztek mentőegységek, összesen tíz mentőkocsival látták el a sérülteket. A mentés órákon át tartott.

Tíz embert Szegedre, hármat a makói kórházba szállítottak. Hogy mennyire súlyosak a sérüléseik, azt a kórházi vizsgálatok állapítják majd meg.

A magyar hatóságok felvették a kapcsolatot a román és bolgár konzulátusokkal. A busz olyan utasaiért, akik nem sérültek meg a balesetben, mentesítő járat érkezett, amely rendőri felvezetéssel, a nagylaki közúti határátkelőn keresztül tovább szállította őket.

 

Legolvasottabb

1
Traffipax Bács-Kiskun megyében
2
Személyvonat és autó ütközött össze Bácsalmásnál
3
Magyarország legszebb birtoka Kecskemét határában van
4
Kigyulladt egy teherautó Hetényegyházánál
5
Három lakóház betonkerítését tarolta le egy kamion Tompán
Interjú
Újra vállalná szerepét a Szomszédok egykori sztárja
ENSZ / 13 perce
Donald Trump Észak-Korea megsemmisítéséről beszélt
Az amerikai elnök kedden figyelmeztette Phenjant, teljes elpusztítás fenyegeti, ha az Egyesült Államoknak meg kell magát védenie.
Gyász
"A szeretet soha el nem múlik." (Pál I. 13/8.) Szomorúan értesítjük mindazokat, akik ismerték és szerették, hogy BALOG ÖDÖN aranydiplomás kertészmérnök kecskeméti lakos, életének 84. évében csendesen eltávozott közülünk. Hamvasztás utáni búcsúztatója 2017. szeptember 22-én, 10.45 órakor lesz a kecskeméti Köztemetőben. Hamvainak végső nyugalomba helyezésére későbbi időpontban, szűk családi körben kerül majd sor Gyöngyösön. Kérjük, kegyeletüket egy szál virággal róják le. Minden külön értesítés helyett. Részvétnyilvánítás mellőzését kérjük. Ezúton mondunk köszönetet mindazoknak akik a búcsúztatón megjelennek. A gyászoló család.
"Búcsúzom Tőletek kedves szeretteim, ne sirassatok, hisz már nem fáj semmi." Fájó szívvel tudatjuk, hogy SÁNTA LÁSZLÓNÉ Tóth Mária kecskeméti lakos, életének 88. évében elhunyt. Temetése 2017. szeptember 22-én, 15.00 órakor lesz a kecskeméti Köztemetőben. Minden külön értesítés helyett. Ezúton mondunk köszönetet mindazoknak, akik a temetésen megjelennek. A gyászoló család.
"Én vagyok a feltámadás és az élet, aki hisz énbennem, ha meghal is él; és aki él és hisz énbennem nem hal meg soha." János 11, 25-26 Mély fájdalommal tudatjuk, hogy FRECSKA ANDRÁS életének 92. évében 2017. szeptember 9-én elhunyt. Temetése 2017. szeptember 22-én, 11.45 órakor lesz a kecskeméti Köztemetőben. A részvétnyilvánítás mellőzését kérjük. A gyászoló család.
"A szív sajog, a fájdalom nő, Nem hoz enyhülést a múló idő. Szomorú az út, mely sírodhoz vezet, Hol megpihenni tért jóságos szíved. Másképp lenne minden, ha velem lennél. Tudom, hogy nem jössz, de olyan jó várni, Hazudni kell a szívnek, hogy ne tudjon fájni." FAZEKAS IMRE rendőr nyomozó alezredes halálának 27. évfordulóján. Szerető felesége.
felfedezés / 56 perce
Bizarr meglepetést rejtett egy első világháborús tengeralattjáró
a biztonságra törekszenek / 1 órája
Donortól kapott méhben is egészségesen fejlődhet magzat
rekordot döntött az Irma / 2 órája
Egyre tombolóbbak a trópusi viharok a felmelegedés miatt
arcátlanság / 2 órája
Vajon őrá lehet mondani, hogy üresfejű?
Szó szerint, tényleg felveszi / 2 órája
Rio Ferdinand mostantól felveszi a kesztyűt
Kecskemét / 2 órája
Két embert ölt meg a rejtélyes kalapácsos gyilkos
Hraskó István