29°
25°

Apróhirdetés

Kategória

Összes

Összes
Állást kínál
Állat
Gépek, gépalkatrészek
Gyógyítás, gyógyászati eszköz
Mezőgazdaság
Utazás, üdülés
2019. Április 01. 0
Értékesítési vezetőt keresünk!
szponzorált tartalom
Megéri közjegyző előtt kötni bérleti szerződést
elismerés
Vincze Miklós
Sportújságírónkat, Borbély Károlyt Gyulai István-díjjal jutalmazta a szakma
kecskemét / 8 perce
Az élet védelméről és a megelőzésről szólt a nap (videó, galéria)
Pénteken rendezett a katasztrófavédelem, a rendőrség és a mentők a megelőzés szellemében nyílt napot, mely a Hírös Agóra Föld napi rendezvényéhez kapcsolódott.
Gyász
Köszönetet mondunk mindazoknak, akik TASKOVICS ISTVÁNNÉ Treszkai Erzsébet temetésén megjelentek, sírjára koszorút, virágot helyeztek, mély gyászunkban velünk együtt éreztek. A gyászoló család.
"Csak az idő múlik, feledni nem lehet. Szívemben örök fájdalom és szeretet." CSIPKÓ SÁNDOR JÓZSEF halálának 2. évfordulójára. Szerető társad: Stefike.
"Nem múlnak ők el, akik szívünkben élnek, Hiába szállnak árnyak, álmok, évek, Ők itt maradnak bennünk csöndesen még." Mély fájdalommal tudatjuk mindazokkal, akik ismerték és szerették, hogy CSÉPLŐ IMRE kecskeméti lakos, életének 74. évében, 2019. április 19-én elhunyt. Temetése 2019. április 30-án, 13.00 órakor lesz a kecskeméti Köztemetőben. Ezúton mondunk köszönetet mindazoknak, akik a temetésen megjelennek, fájdalmunkban velünk együtt éreznek. A gyászoló család.
"Tiéd a csend, a nyugalom, miénk a könny, a fájdalom." Mély fájdalommal tudatjuk mindazokkal, akik ismerték és szerették, hogy BAKOS LÁSZLÓNÉ Zöldi Ágnes Erzsébet ágasegyházi lakos, 87 éves korában elhunyt. Temetése 2019. április 30-án, 10.00 órakor lesz az ágasegyházi temetőben. Minden külön értesítés helyett. Ezúton mondunk köszönetet mindazoknak, akik a temetésen megjelennek, gyászunkban velünk együtt éreznek. A részvétnyilvánítás mellőzését kérjük. A gyászoló család.
Fájó szívvel tudatjuk mindazokkal, akik ismerték és szerették, hogy BENDE GYŐZŐ volt MÁV buszsofőr hosszú betegség után, 75 éves korában elhunyt. Temetése 2019. május 2-án, 10.45 órakor lesz a kecskeméti Köztemetőben. Szerettei.
Mély fájdalommal tudatjuk, hogy SZ. TÓTH ANTAL testnevelő tanár 2019. április 17-én megtért Teremtőjéhez. A gyászoló család.
"Kereslek, de nem vagy már sehol mégis itt vagy mindig valahol. Hiányzol!" SÁRGA IMRE halálának első évfordulójára. Felesége és családja.
Fájó szívvel tudatjuk, hogy TÓTH TIBOR ISTVÁNNÉ Juhász Ilona kecskeméti lakos, 53 éves korában elhunyt. Temetése 2019. április 30-án, 15.00 órakor lesz a kecskeméti Köztemetőben. A részvétnyilvánítás mellőzését kérjük. Gyászoló szerettei.
Köszönetet mondunk mindazoknak, akik özv. POGÁNY MIHÁLYNÉ Karai Erzsébet temetésén megjelentek, sírjára koszorút, virágot helyeztek, mély fájdalmunkban velünk együtt éreztek. A gyászoló család.
Mély fájdalommal tudatjuk, hogy SZABÓ SÁNDORNÉ Szabó Sára ezüst gyűrűvel kitüntetett női szabó volt kecskeméti lakos, 97 éves korában elhunyt. Búcsúztatása 2019. április 26-án, 9.45 órakor lesz a kecskeméti Köztemetőben. Minden külön értesítés helyett. Ezúton mondunk köszönetet mindazoknak, akik a búcsúztatáson megjelennek. A gyászoló család.
"Nem múlnak el, akik szívünkben élnek, hiába szállnak álmok, évek." FEKETE TIBOR Jászai díjas, a Magyar Köztársaság Érdemes és Kiváló Művésze a Kecskeméti Katona József Színház örökös tagja halálának 5. évfordulójára. Felesége, keresztgyermekei, rokonai, barátai, tisztelői.
Fájó szívvel tudatjuk, hogy FARKAS LÁSZLÓ kecskeméti lakos, 53 éves korában hirtelen elhunyt. Búcsúztatása 2019. április 26-án, 14.00 órakor lesz a kecskeméti Köztemetőben. Minden külön értesítés helyett. Részvétnyilvánítás mellőzését kérjük. Ezúton mondunk köszönetet mindazoknak, akik a búcsúztatáson megjelennek. A gyászoló család.
"Megállt egy nemes szív, mely értünk dobogott, s pihen két áldott kéz, mely értünk dolgozott." Mély fájdalommal tudatjuk, hogy id. PATAKI JÓZSEF volt Röviköt dolgozója ballószögi lakos, 2019. április 14-én, 78 éves korában szíve örökre megszűnt dobogni. Temetése 2019. április 25-én, 13.00 órakor lesz a kecskeméti Köztemetőben. Kérjük a részvétnyilvánítás mellőzését. Pataki család.
"Küzdöttél, de már nem lehet, a csend ölel át és a szeretet. Csak az hal meg, akit elfelednek, örökké él, akit igazán szeretnek." Fájó szívvel tudatjuk, hogy ANTAL KÁROLY kecskeméti, volt hetényegyházi lakos, életének 88. évében elhunyt. Búcsúztatása 2019. ápriis 27-én, 11.00 órakor lesz a kecskeméti Barátok templomában. Minden külön értesítés helyett. Kegyeletüket kérjük egy szál virággal róják le. A gyászoló család.
"Most sírod előtt állunk, talán te is látod, Körülötted van a szerető családod. Könnyes szemmel nézünk fel az égre, Szeretünk téged, most és mindörökre!" Mély fájdalommal tudatjuk, hogy MARTON LÁSZLÓNÉ Antal Erzsébet 2019. április 13-án, 91 éves korában elhunyt. Utolsó útjára 2019. április 26-án, 13.00 órakor kísérjük a kecskeméti Köztemetőben. Ezúton mondunk köszönetet mindazoknak, akik a búcsúztatáson megjelennek. A gyászoló család.
"Szerettem volna még élni köztetek, de a sors másképp rendelkezett. Küzdöttem, de már nem lehet, szeretteim, Isten veletek!" Mély fájdalommal tudatjuk mindazokkal, akik ismerték és szerették, hogy szeretett feleségem, édesanyánk TASKOVICS ISTVÁNNÉ Treszkai Erzsébet 2019. április 12-én, életének 65. életévében távozott közülünk. Hamvait 2019. április 25-én, 11.45 órakor helyezzük végső nyugalomra a kecskeméti Köztemetőben. Drága emléke a szívünkben él! A részvétnyilvánítás mellőzését kérjük. A gyászoló család.
"Szívedben nem volt más, csak jóság és szeretet, munka és küzdelem volt egész életed." Mély fájdalommal tudatjuk mindazokkal, akik ismerték és szerették, hogy HAJDU ISTVÁNNÉ Virág Ilona kecskeméti lakos, 98. életévében elhunyt. Búcsúztatása 2019. április 25-én, 9.00 órakor lesz a kecskeméti Köztemetőben, az urnafalnál. Minden külön értesítés helyett. A részvétnyilvánítás mellőzését kérjük. A gyászoló család.
NAGY ISTVÁNNÉ Fürj Mária halálának 1. évfordulójára NAGY ISTVÁN halálának 25. évfordulójára. Szerető lányotok Erika és családja.
Mély fájdalommal tudatjuk mindazokkal akik ismerték és szerették, hogy Dr. GÁL MÁRIA volt kelebiai gyógyszerész életének 80. évében elhunyt. Temetése 2019. április 23-án, kedden délután 14.00 órakor lesz a kelebiai református temetőben. A gyászoló család.
TÉR /// ERŐ II. / 48 perce
Az építészet jövőjébe mutat a Nemzeti Szalon kiállítása
1 órája
Új mobilapplikáció segíti a kisgyermekes családokat
álomszerű / 1 órája
Magyarországra jön a világ egyik legvarázslatosabb zenekara
neten licitálhat / 2 órája
Claudia Cardinale is elárverezteti ruháit
a jóra összpontosítanak / 2 órája
Problémáik ellenére a latin-amerikaiak a legboldogabbak
3 milliárdos pofonra számítanak / 2 órája
Már várja a Facebook a büntetését