Kék hírek, bulvár

2016.09.28. 08:42

Nem lehetett megfékezni a részeg ámokfutót

Részegen kötekedett és verekedett egy 21 éves férfi Tasson, az ügyészség most több bűncselekmény miatt is vádat emelt ellene.

Zs. D.

A vádirat szerint a férfi február 6-án a tassi sportcsarnokba készült egy rendezvényre. Korábban már „alapozott”, részegen indult útnak. Útközben összetalálkozott egy régi ismerősével és kötekedni kezdett vele. A szájkarate tettlegességig fajult, ököllel többször megütötte a férfi arcát, aki a földre került. A vádlott a földön fekvő férfit többször megrúgta, majd ráfeküdt és a pulóverét a fejére húzva ütötte a sértett fejét. Ezután még ki is fosztotta az összevert férfit: elvette tőle a kétezer forint értékű felsőjét.

A vádlott tovább ivott, mire a csarnokhoz ért, még részegebb lett. A rendezők ittassága miatt nem engedték be a sportcsarnokba, erre a férfi kötekedni kezdett az ott lévő emberekkel. Az egyik férfi csitítani próbálta, mire a vádlott belekötött. Dulakodni kezdtek, majd a vádlott egy törött sörösüveggel meg akarta szúrni a férfit, de a férfi az arca elé kapta a bal kezét, ezért az üveg a kezét sértette fel. Ezt látva egy másik férfi is odalépett, hogy jobb belátásra bírja a részegen balhézó férfit, a törött üveggel hadonászó vádlott neki a kabátját vágta meg. A vádlott ezután sem bírt leállni, egy fakaróval fenyegetőzött, végül a helyszínre érkező rendőrök fékezték meg.

A két bántalmazott férfi 8 napon belül gyógyuló sérüléseket szenvedett, de egyikük esetében súlyosabb sérülések is kialakulhattak volna.

A jelenleg szabadlábon védekező, büntetett előéletű férfit a járási ügyészség felfegyverkezve elkövetett garázdaságon kívül kifosztással, könnyű testi sértéssel és súlyos testi sértés kísérletével vádolja. Az ügyész végrehajtandó börtön és közügyektől eltiltás kiszabását indítványozta vele szemben. Bűnössége kérdésében a Kunszentmiklósi Járásbíróság fog dönteni.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a baon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!