Kék hírek, bulvár

2008.11.05. 08:12

Brutális rablótámadás Kecskemét városközpontjában

Megtámadtak, brutálisan összevertek és kiraboltak egy 19 éves fiatal férfit Kecskemét városközpontjában.

Noszlopy

A bűncselekmény még múlt csütörtökre virradó éjjel, 0:30 körül történt a városháza mellett. Itt sétált a későbbi sértett a barátnőjével, amikor az úgynevezett „nulla” kilométernél ücsörgő két férfi odament hozzájuk. Előbb csak cigarettát kértek a férfitől, aki közölte, hogy nem dohányzik, mire megragadták a torkát, fojtogatni kezdték, és fejbe vágták egy pezsgős üveggel.

A sértett erre futni kezdett, utána szaladtak, kirúgták a lábát, majd amikor a földre esett, a fejét rugdalták. A férfi a kezével védte a fejét és könyörgött, hogy ne bántsák, mire a mobiltelefonját követelték. A készülékét féltő sértett erre felajánlotta, hogy inkább odaadja a nála lévő 3 ezer forintot, amit átvettek a rablók és távoztak.
       
Ismert, hogy Kecskemét főtere közbiztonságának növelése érdekében kamerarendszert szereltek fel a városban korábban. Egyelőre nem tudni, hogy mit láttak a kamerákon keresztül a városközpontban történt támadásból a rendőrségi ügyeleten, illetve – ha sikerült is rögzíteni a képeket – megtalálták-e már a rablókat.

 

Címkék#Kecskemét

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a baon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!