Futsal

2024.05.22. 13:00

A ScoreGoal ismét bevenné a címvédő otthonát

Nem sokat pihenhetnek a csapatok az NB I.-es bajnoki döntőben, hiszen a pünkösdi csata után csütörtök este ismét összecsap a Haladás és a Kecskemét. A párharc 1–1-ről folytatódik, így aki előnybe kerül, az a következő körben már az életéért küzdhet, akkor már a ScoreGoal lesz a pályaválasztó.

Nyitray András

Egy bravúrt már véghez vitt a ScoreGoal idegenben

Fotó: Bús Csaba

Ahogy arról beszámoltunk, a ScoreGoal a döntő első meccsén meglepte a címvédőt, és végül 3–1-re nyert Szombathelyen, ám a Haladás aztán hétfőn ugyanilyen különbséggel vágott vissza ezért a kellemetlenségért. Érezhetően nagyon parázs volt már a hangulat a második találkozón, így az izgalmak ezután is garantáltak. A döntő harmadik felvonására csütörtökön 20 órás kezdéssel kerül sor a Haladás Sportcsarnokban Szombathelyen, a „Hali” tehát visszavette a pályaelőnyt kecskeméti győzelmének köszönhetően. 

scoregoal, futsal, Kecskemét
Egy bravúrt már véghez vitt a ScoreGoal idegenben
Fotó: Bús Csaba


– Az eddigi két mérkőzés hasonlóan alakult, és amely csapat vezetést tudott szerezni, az tudott a végén örülni a sikernek. Most is egy kiélezett csatára számítok. Tomic nem lesz bevethető, így a rotációnk még szűkebb lesz. A döntőben minden csapat célja az aranyérem bezsebelése, így a miénk is. Bár nem mi vagyunk az esélyesek, a lehető legjobb tudásunkat akarjuk felvonultatni, és igyekszünk dicsőséget szerezni a klubnak, szurkolóinknak, Kecskemétnek. Minden erőnkkel és maximális koncentrációval készülünk a csütörtöki, harmadik mérkőzésre. Tudjuk, hogy csak akkor van esélyünk az újabb bravúrra, ha a maximumot nyújtjuk – mondta Marko Gavrilovic, a Kecskemét sportigazgatója. 

 

 

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a baon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában