JUSTITIA Egyesület

2024.03.27. 07:00

Örömkocogás festékszórással: színes tavaszi mozgással várják az érdeklődőket Kecskeméten

Színes tavasz címmel örömkocogást rendez a kecskeméti JUSTITIA Egyesület. Április 6-án, szombaton várják a futni vágyókat a Szabadidőközpontba. A választható táv: 2 és 4 kilométer.

Sebestyén Hajnalka

A Színes tavasz – örömkocogás rendezvény célja: az egészséges életmód népszerűsítése, a szabadidő hasznos eltöltéséhez lehetőség biztosítása. A futás örömeinek megismertetése korra, nemre tekintet nélkül.

futás, kocogás, tavasz
776440840
Fotó: Pavel1964

Kecskeméten, a Benkó Zoltán Szabadidőközpontba várják a futókat, a Horgászbejárónál. A rajt 11 órakor lesz. A választható táv: 2 és 4 kilométer. Részvételi hozzájárulás: 6 éven felülieknek 1000 forint/fő, a regisztráció zárásáig! Díjazás nincs, a célba érkezők a támogatók ajándékait kapják. Regisztráció: csak előzetesen: 2024.március 29. (péntek) 12 óráig

A rendező felhívja a figyelmet: a futókat az útvonal több pontján színes festékkel (99% kukoricakeményítő, ételfesték) szórják meg. A szórás során törekednek arra, hogy szembe és szájba ne kerüljön. Nern mérgező, nem tartalmaz nehézfémet a festék, de mindenki köteles figyelni ara, hogy ne lélegezze be és ne nyelje le! Aki a festék összetevőivel szemben allergiások, kérik csak nézőként vegyen részt. A ruhából száraz állapotban kirázható, nedvesség hatására elszíneződhet a textília (amely mosással sem biztos, hogy 100 százalékban eltávolítható). A bőrről, hajból zuhanyzás után eltávolítható.

Így csak az regisztráljon a futásra, aki elfogadja a részvételi feltételeket, különös tekintettel arra, hogy a festék használata folytán a ruházat elszíneződhet, testre festék szóródhat. 

Információ: juszti.hu; 30/960-21-12;

Elérhetőség: [email protected];


 

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a baon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában