Kecskemét

2024.05.04. 15:58

Majálist és sportnapot tartottak Katonatelepen – galériával, videóval

Ezen a szombaton házhoz jött a vidámpark Katonatelepen. A helyiek nagy örömére ugyanis fergeteges hangulatú majálist tartottak a sportpályán, mely mellett rengeteg testmozgásos esemény is helyet kapott a programkínálatban.

Lizik-Varga Katalin

A gyerekek és a felnőttek számára különböző szórakoztató eseményekkel készültek a szervezők, de a legnagyobb hangsúlyt azonban a sportra, a testmozgásra és az ezekhez kapcsolódó programokra helyezték. Tartottak küzdősport bemutatókat, a gyerekek pedig futóversenyen, bicikliversenyen és akadályfutáson is részt vehettek. Erdei kincskeresésre is várták a kicsiket.

IMG_6234
A gyerekek és a felnőttek számára különböző szórakoztató eseményekkel készültek a szervezők, de a legnagyobb hangsúlyt azonban a sportra, a testmozgásra és az ezekhez kapcsolódó programokra helyezték.
Fotó: Lizik-Varga Katalin

A rendezvényhez helyi neves és elismert sportolók is csatlakoztak – mondta Fekete Gábor, önkormányzati képviselő. Hangsúlyozta, hogy a programokkal a szórakozás mellett az egészséges életmódra, a sportolásra is hangsúlyt szerettek volna fektetni.

A képviselő elmondta, hogy a sportos programokkal vegyített helyi majális minden évben több száz embert vonz. Ez idén sem volt másként, ugyanis most is nagyon sokan, főként kisgyermekes családok jöttek az eseményre.

A délután folyamán pedig zenei előadók fokozták a hangulatot. Az érdeklődők a Hitel utca 7-8. együttes majd a FIESTA koncertjére mulathattak. Ezután éjfélig egy Dj gondoskodott a további jó hangulatról.

A programok Fekete Gábor, önkormányzati képviselő és a Katonatelepi Sportegyesület szervezésében valósultak meg, aktív helyi lakosok közreműködésével.

A cikkben szereplő videó megtalálható a Baon.hu Youtube-csatornáján is.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a baon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában