Rendezvény

2024.05.22. 16:30

Majálisoztak a szabadszállási romák

Majálist tartottak a hétvégén a Szabadszállási Roma Nemzetiségi Önkormányzat szervezésében. Az esemény célja az volt, hogy kellemes szórakozást és közösségi élményt nyújtson a helyi lakosoknak, különösen a gyerekeknek.

Gulyás Sándor

A rendezvény számos ingyenes programot és tevékenységet kínált a gyerekek és a felnőttek számára, így biztosítva, hogy mindenki jól érezze magát, és maradandó élményekkel térjen haza. A vattacukor ingyenesen elérhető volt. Az édes finomság nagyon kapósnak bizonyult a kisebbek körében. 

roma, majális, Szabadszállás
Majálisoztak a szabadszállási romák 
Forrás: Bambergerné Sztojka Tímea közösségi oldala

Az ugrálóvár szintén nagy sikert aratott. A kislányok kreatív hajfonásokat készítette, ami különleges élményt nyújtott számukra. Lufikból különböző figurákat és formákat hajtogattak, amit a gyerekek nagy örömmel fogadtak és vittek haza. A majálist ügyességi játékok, zsákban ugrálás, lekváros kenyér evő verseny színesítette. A felnőttek főző, sörivó versenyben bizonyíthattak. A rendezvényen különböző finom ételeket, ingyenes üdítőket, ásványvizet kínáltak a szervezők. A gyerekek többféle édesség közül is választhattak. A hangulatról Sztojka Armando énekes, a Dikh TV műsorvezetője gondoskodott.

– A szabadszállási roma majális remek lehetőséget nyújtott arra, hogy a város lakói összegyűljenek és együtt töltsenek meg egy vidám napot. A gyerekek és a felnőttek számára szervezett programok nem csak szórakozást nyújtottak, hanem hozzájárultak a közösségi összetartozás erősítéséhez is – foglalta össze a rendezvény jelentőségét Bambergerné Sztojka Tímea, a Szabadszállási Roma Nemzetiségi Önkormányzat elnöke.

roma, majális, Szabadszállás
Forrás: Bambergerné Sztojka Tímea közösségi oldala


 

 

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a baon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában