Dr. Szilágyiné dr. Szinger Ibolya 

2024.05.03. 12:30

Újabb öt évre kapott megbízást a bajai főiskola rektora

Továbbra is dr. Szilágyiné dr. Szinger Ibolya látja el az Eötvös József Főiskola rektori feladatait. A Magyar Közlöny idei 47. számában jelent meg Orbán Viktor miniszterelnök határozata a főiskola rektori megbízásáról.

Márton Anna

A miniszterelnök a nemzeti felsőoktatásról szóló törvényben foglalt jogkörében eljárva – a kultúráért és innovációért felelős miniszter előterjesztésére – ismételten megbízza dr. Szilágyiné dr. Szinger Ibolyát az Eötvös József Főiskolán a rektori teendők ellátásával 2024. május 10-től  2029. május 9. napjáig terjedő időtartamra.

dr. Szilágyiné dr. Szinger Ibolya 
Dr. Szilágyiné dr. Szinger Ibolya 
Fotó: Márton Anna / archív-felvétel

Dr. Szilágyiné dr. Szinger Ibolya jelenleg is a főiskola rektora, 2024-től második rektori ciklusát kezdi meg Baja megyei jogú város nagy múltú felsőoktatási intézményének élén.

Az Eötvös József Főiskola  három intézettel, négy alapszakon képzi hallgatóit: tanító, óvodapedagógus, csecsemő- és kisgyermeknevelő, valamint gazdálkodási és menedzsment szakon. A főiskola szakirányú továbbképzési szakjaiból gazdag a kínálat, mely a mindenkori igényekhez igazodik.



 

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a baon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában